آیا میکروپنیس درمان دارد؟


آیا میکروپنیس درمان دارد؟

برخی نوزادان پسر هنگام تولد با مشکلاتی به دنیا می آیند که این مشکلات ممکن است به صورت ظاهری و یا بالینی باشد. یکی از این مشکلات میکروپنیس است و به شکل ظاهری آلت تناسلی مربوط بوده و گاهی بر باروری تاثیر می گذارد. نبض ما– میکروپنیس نوعی مشکل در اندازه آلت تناسلی مردان است […] نوشته آیا میکروپنیس درمان دارد؟ اولین بار در نبض ما...

برخی نوزادان پسر هنگام تولد با مشکلاتی به دنیا می آیند که این مشکلات ممکن است به صورت ظاهری و یا بالینی باشد. یکی از این مشکلات میکروپنیس است و به شکل ظاهری آلت تناسلی مربوط بوده و گاهی بر باروری تاثیر می گذارد.

نبض ما– میکروپنیس نوعی مشکل در اندازه آلت تناسلی مردان است که در این مشکل، آلت تناسلی معمولا کوچک تر از حد طبیعی است. اندازه طبیعی آلت تناسلی نوزاد پسر از 2. 8 تا 4.2 سانتیمتر است.

دور آلت تناسلی نوزاد پسر معمولا 0.9 تا 1.3 سانتی متر است. اندازه آلت تناسلی در حالت کشیده و از نوک تا پایه آن اندازه گیری می شود. طول آلت تناسلی کمتر از 1.9 سانتی متر (0.75 اینچ) معمولا کم بوده و به آن میکروپنیس می گویند.

آیا میکروپنیس درمان دارد؟

گاهی اوقات در میکروپنیس ممکن است علاوه بر اندازه غیر طبیعی آلت تناسلی، نوعی انحراف هم وجود داشته باشد که این انحراف معمولا بیش از 2.5 سانت و پایین تر از میانگین استاندارد است.

این بدان معنی است که طول آلت تناسلی کمتر از 2 سانتیمتر است. معمولا این مشکل، نتیجه نوعی نقص مادرزادی است که پس از هفته بیست و چهارم بارداری ایجاد می شود.

علل میکروپنیس در کودکان

میکروپنیس ممکن است به خودی خود رخ دهد و یا می تواند بر اثر عوامل دیگری ایجاد شود. اما معمولا می توان گفت که میکروپنیس همراه با اختلالات دیگر اتفاق می افتد.

آیا میکروپنیس درمان دارد؟

مشکلات هورمونی: گاهی اوقات زمانی که کودک مبتلا به اختلال هورمونی است، میکروپنیس ایجاد می شود. این اختلال، باعث ایجاد سطح غیرطبیعی هورمون هایی می شود که در رشد اندام های جنسی بسیار موثر است.

این مشکل می تواند شامل مشکلات غده هیپوفیز یا هیپوتالاموس باشد. در مشکلات هورمونی، بیضه ها هم ممکن است تحت تاثیر قرار گرفته و به انتهای آلت تناسلی چسبیده و کوچک تر از اندازه طبیعی باشند.

آیا میکروپنیس درمان دارد؟

مصرف دارو در دوران بارداری: یکی دیگر از دلایل بروز میکروپنیس ممکن است به سبب مصرف برخی داروها در دوران بارداری باشد.

وجود سندروم و تاثیر آن بر میکروپنیس: میکروپنیس ممکن است به عنوان نوعی سندروم ایجاد شود که با معاینه و تشخیص به موقع قابل درمان است.

بررسی تشخیصی میکروپنیس شامل دریافت سابقه پزشکی، معاینه فیزیکی، آزمایش هورمونی خاص و در صورت لزوم، بررسی کروموزوم و تصویربرداری است. در بخش درمان هم معمولا نوعی آزمایش تستوسترون هم انجام می شود که این آزمایش در روند درمان نقش مهمی دارد.

مطالب پیشنهادی

عوارض جراحی بزرگی خوش خیم پروستات (BPH)

آیا پروستاتیت درمان دارد؟

فواید پروتز بیضه ، فقط آقایان بخوانند

اسکن کلیه با DTPA (یا EC‌) چیست؟

علائم میکروپنیس در یک کودک چیست؟

شایع ترین علامت میکروپنیس، کوچک بودن اندازه آلت تناسلی کودک است. معمولا در این حالت اندازه آلت در حالت کشیده کمتر از 1.9 سانتی متر است.

گاهی اوقات هم برخی از علائم و نشانه های میکروپنیس ممکن است به صورت اختلال در نواحی دیگر بدن مشخص شود. شما باید از همان دوران کودکی نوزاد پسر، به طور مرتب و برای بررسی سلامت و وضعیت جسمی، به مراکز مراقبت های بهداشتی مراجعه کنید.

آیا میکروپنیس درمان دارد؟

درمان میکروپنیس در کودکان

معمولا در درمان هر نوع بیماری، در صورتی که بیماری به موقع تشخیص داده شود، به مراتب بهتر می توان روند درمانی را انجام داده و به نتیجه مطلوب رسید. زمانی که نوزاد پسر به دنیا می آید، معمولا در همان لحظه تولد برخی از موارد سلامت کلی در او بررسی می شود.

اما باید در نظر داشته باشید که اطمینان از سلامت کودک تنها محدود به زمان تولد نبوده و مراقبت کلی و بررسی مداوم وضعیت سلامت کودک بسیار مهم است. در نوزادان پسر، هر نوع اختلال و مشکل در ناحیه آلت تناسلی ممکن است سبب بروز مشکلات دیگری در آینده و حتی مشکلات ناباروری شود. به این ترتیب، با درمان مناسب، می توانید از آسیب های احتمالی جلوگیری کنید.

زمانی که مشکل میکروپنیس در کودک درمان می شود، علاوه بر اصلاح شکل و اندازه آلت تناسلی که بر پایه علت آن صورت می گیرد، خطرات ناشی از آن به حداقل خود می رسد. البته باید اضافه کرد که برای درمان میکروپنیس، معمولا اندازه آلت تناسلی در هنگام بلوغ با درمان مناسب بسیار مرتبط است.

آیا میکروپنیس درمان دارد؟

به این معنی که در صورتی که درمان زودتر از سن بلوغ انجام شود، اندازه و شکل آلت تناسلی تا رسیدن به این سن، طبیعی تر و بهتر خواهد بود. معمولا روش های درمانی میکروپنیس با دو روش کلی صورت می گیرد. یکی از این روش ها استفاده از دارو درمانی است. البته روش دارو درمانی معمولا در سنین پایین و قبل از سن بلوغ باید انجام شود و در این دوره نتیجه بهتری می دهد.

روش دیگر هم استفاده از عمل جراحی است که معمولا روش جراحی بعد از سن بلوغ انجام می شود زیرا در این زمان، دارو درمانی پاسخگو نیست.

روش جراحی آلت تناسلی

روش جراحی، معمولا از بهترین روش های درمانی برای رفع میکروپنیس است که ایمن و با نتایج مطلوبی همراه است. در این روش، بخشی که آلت تناسلی را به بدن متصل کرده،را، جدا می کنند. با این کار، قسمتی از آلت تناسلی که به طور طبیعی داخل بدن قرار گرفته است، به خارج هدایت شده و اندازه آلت تناسلی بزرگ تر و نرمال می شود.

برای قطور کردن آلت تناسلی معمولا از بافت های چربی استفاده شده و در نهایت، شکل آلت تناسلی تقریبا حالتی طبیعی به خود می گیرد. برای درمان مشکل میکروپنیس، معمولا پزشک متخصص با بررسی علل بروز مشکل و آزمایشات لازم، بهترین راه درمانی را نسبت به زمان و سن فرد در نظر می گیرد.

تیم ترجمه نبض ما

آیا میکروپنیس درمان دارد؟
5 (100%) 2 رای
ادامه مطلب کلیک کنید


سیسمونی برنامه رژیم لاغری ایمپلنت لابیاپلاستی کاشت مو پروتز سینه لیزر موهای زائد

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


متن دیکته شب کلاس دوم ابتدایی برای همه درس ها