انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها


انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

ترکیب انواع پاستا با دستور تهیه های مختلف یا سس های مناسب برای هر مدل پاستا می تواند نهایت شور و سرزنده بودن را به شما عطا کند. هنگامی ‌که انواع پاستاها را می‌شناسید، می‌توانید غذاهای فوق‌العاده‌ای با آن‌ها آماده کنید و با میل کردن این غذاهای خوشمزه و سالم و پرانرژی روزهای خوبی داشته باشید. به لحاظ فنی، گنجاندن نوع خاصی از پاستا در یک...

ترکیب انواع پاستا با دستور تهیه های مختلف یا سس های مناسب برای هر مدل پاستا می تواند نهایت شور و سرزنده بودن را به شما عطا کند. هنگامی ‌که انواع پاستاها را می‌شناسید، می‌توانید غذاهای فوق‌العاده‌ای با آن‌ها آماده کنید و با میل کردن این غذاهای خوشمزه و سالم و پرانرژی روزهای خوبی داشته باشید.

به لحاظ فنی، گنجاندن نوع خاصی از پاستا در یک رسپی هیچ‌ وقت یک انتخاب اشتباه نیست. با این حال، ممکن است متوجه شوید که شکل‌ها یا انواع خاصی از پاستا با غذاهای خاصی هماهنگ‌تر هستند. به عنوان مثال، همان پاستاهای آرنجی که پنیر کشدار را جذب می‌کند و عالی می‌شوند، در صورتی که با سس غلیظ و حاوی تکه‌های گوجه‌فرنگی سرو شوند، ترکیب جالبی را به ما نخواهند داد.

هرچه بیش‌تر پاستا بپزید و انواع مختلف را امتحان کنید، آسان‌تر می‌توانید نوع سس یا روش آماده‌سازی مناسب برای هر نوع را درک کنید. برای این‌که بتوانید در این حوزه اطلاعاتی را کسب کنید، در این نوشتار ۲۰ نوع مختلف ماکارونی و شیوه‌ی طبخ آن‌ها را برای‌تان گردآوری کرده‌ایم.

۱. پاستای موی فرشته

انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

این نوع پاستا چه شکلی است

موی فرشته رشته‌های بلند، بسیار نازک و ظریف از پاستا است.

چه موادی برای این نوع پاستا مناسب است

این پاستای ظریف و سبک سسی را می‌طلبد که بافت سبک‌تری دارد. کره‌های ترکیبی یا سس‌های رقیق و خامه‌ای برای موی فرشته مناسب هستند، اما سس‌های دارای تکه‌های درشت برای این نوع پاستا می‌توانند خیلی سنگین باشند.

مطلب مرتبط: طرز تهیه پاستا سوسیس ایتالیایی تند بسیار خوشمزه

انواع پاستا ۲: پاستای کالنولی

انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

این نوع پاستا چه شکلی است

کالنولی نوعی پاستای بزرگ به شکل لوله است. چیزی شبیه به بوکاتینی ، اما سایز خیلی خیلی بزرگ آن. دو طرف کالنولی صاف است، و مانیکوتی سطح شیارداری دارد.

چه موادی برای این نوع پاستا مناسب است

به دلیل اندازه‌ای که این نوع از انواع پاستا دارد، برای پر شدن با موادی مانند پنیر یا سس واقعا ایده‌آل است. غالبا هر یک از این پاستاها پر می‌شوند و سپس به عنوان کسرول پخته می‌شود.

مطلب مرتبط: طرز تهیه کاسرول گوشت و پاستا برای عاشقان غذاهای گوشتی

۳. پاستای صدفی

انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

این نوع پاستا چه شکلی است

این نوع پاستا شبیه به صدف است و در اندازه‌های مختلفی موجود است.

چه موادی برای این نوع پاستا مناسب است

برای این نوع پاستا سس‌هایی را در نظر بگیرید که (به طرز خوشمزه‌ای) در مرکز پاستا گیر می‌افتند. همه‌ی سس های پنیری، خامه‌ای، یا سس‌هایی که بر پایه‌ی گوجه‌فرنگی هستند با این نوع پاستا ترکیب خوبی را تشکیل می‌دهند. این نوع پاستا به درد سوپ هم می‌خورد.

مطلب مرتبط:طرز تهیه استیک مزه دار شده با سس پیاز و کوکاکولا

انواع پاستا ۴: دیتالینی

انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

این نوع پاستا چه شکلی است

پاستای دیتالینی که “انگشتانه‌های کوچولو” نیز نامیده می‌شوند به شکل لوله‌های بسیار کوچک هستند.

چه موادی برای این نوع پاستا مناسب است

این نوع پاستا با سس خامه‌ای ترکیب فوق‌العاده‌ای را تشکیل می‌دهد. دیتالینی اغلب در انواع خاصی از سوپ استفاده می‌شود.

۵. پاستا فارفاله

انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

این نوع پاستا چه شکلی است

این پاستاهای زیبا شباهت بسیار زیادی به پاپیون‌های کوچولو دارند. در واقع، فارفاله گاهی اوقات «پاستا پاپیونی» خطاب می‌شود.

چه موادی برای این نوع پاستا مناسب است

این شکل پاستای منحصر به فرد به طرز شگفت‌آوری همه کاره است. پاستا فارفاله برای سس‌های بر پایه‌ی گوجه‌فرنگی، سس‌های خامه‌ای، و کره‌ای یا سس‌های تهیه‌شده با روغن زیتون مناسب است. این نوع پاستا در ترکیب با سبزیجات یا گوشت سرخ‌شده نیز عالی می‌شود.

مطلب مرتبط: طرز تهیه پاستا نیوکی با سیب زمینی شیرین و فندق

انواع پاستا ۶: فتوچینی

انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

این نوع پاستا چه شکلی است

فتوچینی به شکل روبان مسطح است، چیزی بین لینگوئینی و پاپاردله به لحاظ عرض.

چه موادی برای این نوع پاستا مناسب است

از آن‌جایی که این پاستا نسبتا سفت است، می‌تواند با سس‌های غلیظ ترکیب خوبی را تشکیل می‌دهد و با تکه‌های گوشت یا سبزیجات هم خوب می‌شود. فتوچینی آلفردو یک غذای کلاسیک است که با این نوع پاستا تهیه می‌شود.

۷. لازانیا

انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

این نوع پاستا چه شکلی است

لازانیا ورق‌های بزرگ، پهن و تخت پاستا است که لبه‌های دالبر دالبر دارد.

چه موادی برای این نوع پاستا مناسب است

لازانیا، احتمالا بیش‌ترین کاربرد را در تهیه‌ی غذایی به همین نام دارد، نوعی کسرول پاستا تشکیل شده از لایه‌های لازانیا، سس، پنیر و دیگر مواد. با این حال، آن را می‌توانید برای تهیه‌ی رول‌های لازانیا یا حتی یک سوپ لازانیای جذاب و خوشمزه استفاده کنید!

مطلب مرتبط: طرز تهیه کیک اسفنجی

۸. پاستا لینگوئینی

انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

این نوع پاستا چه شکلی است

لینگوئینی نوارهای طولانی، نازک و صاف از پاستا هستند که در واقع شکل اسپاگتی مسطح را دارند.

چه موادی برای این نوع پاستا مناسب است

لینگوئینی اغلب با سس‌های مبتنی بر صدف یا سایر غذاهای دریایی استفاده می‌شود. اما این نوع پاستا هم نسبتا همه کاره است! پاستا لینگوئینی با سس‌های مرطوب، از گوجه‌فرنگی تا خامه و فراتر از این‌ها ترکیب خوبی را تشکیل می‌دهد.

۹. ماکارونی

انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

این نوع پاستا چه شکلی است

لوله‌های کوچک و خم از ماکارونی

این نوع پاستا با چه موادی مناسب است

فضای توخالی داخل ماکارونی را در نظر بگیرید که مانند تونلی مخصوص یک خوشمزگی جذاب است! سس خامه، پنیر ذوب شده یا سس گوجه‌فرنگی بدون تکه‌های بزرگ می‌توانند در این پاستا گیر بیفتند، و نتیجه‌ای معطر و خوش طعم و مزه برای‌تان به ارمغان بیاورند. و البته، نباید ماکارونی و پنیر کلاسیک را فراموش کنیم!

مطلب مرتبط: ۵۰ نوع سالاد ساده با طرز تهیه برای هر فصل و هر ذائقه

انواع پاستا ۱۰: مانیکوتی

انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

این نوع پاستا چه شکلی است

مانند کانلونی، مانیکوتی لوله‌های بزرگی از پاستا هستند که سطحی شیاردار دارند.

چه موادی برای این نوع پاستا مناسب است

لوله‌های توخالی مانیکوتی طوری هستند که انگار از ما می‌خواهند آن‌ها را پر کنیم. مانیکوتی اغلب با ریکوتا پر شده و سپس با سس گوجه‌فرنگی پخته می‌شود.

۱۱. پاستا اورچیتی

انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

این نوع پاستا چه شکلی است

اورچیتی به معنی “گوش‌های کوچک” است و این پاستاهای کوچک واقعا شبیه گوش‌های کوچک کارتونی یا شاید کاسه‌های معیوب هستند.

چه موادی برای این نوع پاستا مناسب است

هنگام پختن غذا با اورچیتی، سس‌های کمی غلیظ‌تر یا مواد تشکیل‌دهنده‌ی آبدار مانند کلم بروکلی راب و سوسیس را که می‌توانند فرورفتگی‌های کوچک این پاستا را با عطر و طعم پر کنند، در نظر بگیرید.

مطلب مرتبط: ۱۰ دستور طرز تهیه غذا با بادمجان که واقعا خوشمزه و بی‌نظیر هستند

۱۲. پاستا پاپاردله

انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

این نوع پاستا چه شکلی است

روبان‌های تخت و ضخیم از پاستا تقریبا شبیه به فتوچینی اما به طور قابل‌توجهی پهن‌تر.

چه موادی برای این نوع پاستا مناسب است

پاپاردله برای نگه داشتن سس‌های سفت و غلیظ عالی است. سس‌های غلیظ حاوی تکه‌های گوشت یا مواد تهیه‌شده به روش تفت روغن داغ برای این پاستا مناسب هستند.

انواع پاستا ۱۳: پاستینا

انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

این نوع پاستا چه شکلی است

کره‌های کوچک (فقط چند میلی‌متر!) از پاستا

چه موادی برای این نوع پاستا مناسب است

عطر و طعم سبک این پاستا در سس گم می‌شود. آن را با یک سس سبک، مانند روغن زیتون یا کره، کمی چاشنی، و شاید اندکی پنیر پارمسان ترکیب کنید. این پاستا در سوپ هم عالی می‌شود!

۱۴. پاستا پنه

انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

این نوع پاستا چه شکلی است

لوله‌های شیاردار سایز متوسط ​​که لبه‌های آن به صورت مورب برش خرده‌است.

چه موادی برای این نوع پاستا مناسب است

پاستا پنه با تعدادی از انواع سس‌ها، از جمله سس‌های خامه‌ای، گوجه‌فرنگی یا گوشتی ترکیب خوبی را تشکیل می‌دهد. سعی کنید سسی که به کار می‌برید تکه‌های بزرگ نداشته باشد تا بتواند به لوله‌های توخالی پاستا وارد شود و آن‌ها را پر از عطر و طعم کند.

مطلب مرتبط: طرز تهیه اسفناج : ۳ روش تهیه و پخت اسفناج را بدانید

۱۵. پاستا ریگاتونی

انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

این نوع پاستا چه شکلی است

ریگاتونی لوله‌های متوسط ​​شیاردار پاستا است، معمولا کمی بزرگ‌تر و تپل‌تر از پاستا پنه، که انتهای مسطحی دارد.

چه موادی برای این نوع پاستا مناسب است

فضای بزرگ توخالی ریگاتونی به این معنی است که این نوع پاستا برای سس‌های غلیظ و دارای تکه‌های بزرگ مناسب است. سس گوشت، سس خامه‌ای و غذاهای حاوی سبزیجات برای ریگاتونی بسیار مناسب هستند.

۱۶. پاستا روتله

انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

این نوع پاستا چه شکلی است

این نوع پاستا شبیه به چرخ‌های گاری است؛ پاستا روتله، چرخ گاری نیز نامیده می‌شود.

چه موادی برای این نوع پاستا مناسب است

سس‌های غلیظ اما نه پر از تکه‌های بزرگ و سس گوجه‌فرنگی با روتله ترکیب خوبی را تشکیل می‌دهد. این نوع پاستا برای انواع سالاد ماکارونی نیز مناسب است.

مطلب مرتبط: طرز تهیه فلافل با سس بوفالو که واقعا لذیذ است

۱۷. پاستا روتینی

انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

این نوع پاستا چه شکلی است

روتینی مارپیچ‌های کوچک تا متوسط ​​ پاستا است.

چه موادی برای این نوع پاستا مناسب است

پاستا روتینی را با سس‌هایی ترکیب کنید که می‌توانند در درز و شکاف این پاستا گیر بیفتد. این پاستا با سس‌های خامه‌ای یا سس گوجه‌فرنگی ترکیب خوبی را تشکیل می‌دهد، و همچنین برای تهیه‌ی انواع کسرول نیز مناسب است.

۱۸. پاستا تالیاتله

انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

این نوع پاستا چه شکلی است

تالیاتله روبان‌های مسطح پاستا، چیزی بین فتوچینی و به لحاظ پهنا پاردله است.

چه موادی برای این نوع پاستا مناسب است

غذاهای چرب، حاوی سیر و غذاهای دریایی برای این نوع پاستا مناسب هستند. آن‌ها به اندازه‌ی کافی ضخیم هستند تا بتوانند برای سس‌های سنگین و گوشتی مناسب باشند.

مطلب مرتبط: طرز تهیه تیرامیسو که بسیار خوشمزه است

۱۹. پاستا تورکیو

انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

این نوع پاستا چه شکلی است

تورکیو پیچ و تاب‌هایی زیبا از پاستا به شکل زنگ است.

چه موادی برای این نوع پاستا مناسب است

برای این نوع پاستا سس‌هایی را در نظر بگیرید که قوام داشته باشند و بتوانند در فنجان‌های کوچک زنگی شکل کورتیو گرفتار شوند. سس‌های غلیط اما بدون تکه‌های خیلی درشت یا سس‌های بر پایه‌ی گوجه‌فرنگی برای پاستا تورکیو خیلی خوب هستند.

۲۰. پاستا زیتی

انواع پاستا: 20 مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

این نوع پاستا چه شکلی است

زیتی لوله‌های سایز متوسط با دو طرف مسطح از پاستا است.

چه موادی برای این نوع پاستا مناسب است

سس‌ها یا موادی را انتخاب کنید که به اندازه‌ی کافی غلیظ هستند و می‌توانند به دو طرف صاف این پاستا بچسبند. زیتی معمولا برای تهیه‌ی کسرول زیتی با استفاده از سس گوجه‌فرنگی و پنیر به کار می‌رود.

برای اطلاع از دستور غذاهای مختلف و طرز تهیه انواع غذا، شیرینی و دسر و … اینجا کلیک کنید.

ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – سارا فیضی

منبع: craftsy

انواع پاستا: ۲۰ مدل پاستای مختلف و ایده هایی برای طرز تهیه آنها

نوشته های مرتبط

طرز تهیه پاستا سوسیس ایتالیایی تند بسیار خوشمزه...
طرز تهیه کاسرول گوشت و پاستا برای عاشقان غذاهای گوشتی...
طرز تهیه پاستا نیوکی با سیب زمینی شیرین و فندق...

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع ماکارونی و پاستا

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دختر امریکاییِ دو سر که با هر دو سرش حرف میزند !