یک سفره سنتی ایرانی پیشنهاد آرگا برای آخر هفته 28 تیر ماه


سالاد فصل و آبگوشت و مسقطی و دوغ محلی منوی غذایی بی نظیری برای آخر هفته ایرانی است و اگر شما تمایل دارید منو غذای سنتی لذیذی را برای آخر هفته تهیه کنید، از تهیه این غذاهای خوشمزه غافل نشوید. پیشنهاد آشپزی سنتی برای آخر هفته اغلب خانواده های ایرانی آخر هفته ها دور هم جمع می شوند بنابراین تهیه یک...

سالاد فصل و آبگوشت و مسقطی و دوغ محلی منوی غذایی بی نظیری برای آخر هفته ایرانی است و اگر شما تمایل دارید منو غذای سنتی لذیذی را برای آخر هفته تهیه کنید، از تهیه این غذاهای خوشمزه غافل نشوید.

پیشنهاد آشپزی سنتی برای آخر هفته

اغلب خانواده های ایرانی آخر هفته ها دور هم جمع می شوند بنابراین تهیه یک منوی غذایی خوشمزه و ایده آل یکی از مهم ترین نکاتی است که باید در دورهمی های خانوادگی مورد توجه قرار بگیرد. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد فصل با تربچه، تهیه آبگوشت و نیز دستور تهیه مسقطی و دوغ محلی را مشاهده خواهید کرد.

یک سفره سنتی ایرانی پیشنهاد آرگا برای آخر هفته 28 تیر ماه

طرز تهیه سالاد فصل با تربچه

سالاد فصل با تربچه از انواع سالادهای خوشمزه و محبوب است و شما می توانید این سالاد خوشمزه را قبل از سرو آبگوشت میل کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد فصل با تربچه را مشاهده خواهید کرد.

یک سفره سنتی ایرانی پیشنهاد آرگا برای آخر هفته 28 تیر ماه

مواد لازم

هویج : سه عدد کاهو : دو عدد تربچه : ۲۴۰ گرم روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری سرکه : دو قاشق غذاخوری نمک : یک قاشق چایخوری فلفل : ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه سالاد فصل با هویج

برای تهیه سالاد فصل ابتدا برگ های کاهو را از یکدیگر جدا کنید و به صورت کامل بشویید. در مرحله بعدی طرز تهیه سالاد فصل هویج را به صورت نازک پوست بکنید. تربچه و پیاز را نیز به صورت نازک حلقه حلقه کنید و فلفل را هم به صورت تازه تازه آسیاب نمایید. برگ های کاهو و تربچه و پیاز و هویج را درون کاسه سالاد بریزید و قبل از سرو کردن سالاد روغن زیتون را روی سالاد فصل بریزید و سرکه و نمک و فلفل را هم به سالاد اضافه کنید و همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید.

یک سفره سنتی ایرانی پیشنهاد آرگا برای آخر هفته 28 تیر ماهیک سفره سنتی ایرانی پیشنهاد آرگا برای آخر هفته 28 تیر ماه

طرز تهیه آبگوشت ( دیزی )

آبگوشت از انواع غذاهای اصیل و ایرانی است و اگر شما تمایل دارید غذای ایرانی بی نظیری را در منزل تهیه کنید بهتر است آبگوشت بپزید. در ادامه این مطلب طرز تهیه آبگوشت را مشاهده خواهید کرد.

یک سفره سنتی ایرانی پیشنهاد آرگا برای آخر هفته 28 تیر ماه

مواد لازم

گوشت گوسفندی با چربی و استخوان : ۲۵۰ گرم لوبیا سفید : نصف پیمانه نخود : نصف پیمانه گوجه فرنگی : دو عدد پیاز بزرگ : یک عدد ادویه جات : به مقدار لازم رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری سیب زمینی کوچک : ۴ عدد

دستور تهیه آبگوشت ( دیزی )

برای تهیه آبگوشت حبوبات را از چند ساعت قبل درون مقداری آب به مدت چند ساعت خیس کنید و آب حبوبات را در طول این مدت چند بار عوض کنید. گوشت و جبوبات و پیاز و گوجه فرنگی را درون قابلمه مورد نظر خود بریزید.

یک سفره سنتی ایرانی پیشنهاد آرگا برای آخر هفته 28 تیر ماه

حدود ۶ برابر حجم مواد به آن آب بیفزایید. توجه داشته باشید که آب را باید از ابتدای به پخت به مواد آبگوشت اضافه کنید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد و بعد از به جوش آمدن آب کفی که از پخت گوشت حاصل می شود را خارج کنید و فلفل و زردچوبه را به آبگوشت اضافه کنید سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا آبگوشت با حرارت ملایم شعله گاز پخته شود.

یک سفره سنتی ایرانی پیشنهاد آرگا برای آخر هفته 28 تیر ماه

در مرحله بعدی طرز تهیه آبگوشت بعد از اینکه گوشت و حبوبات پخته شدند لیمو عمانی و سیب زمینی و نمک را به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که باید سیب زمینی ها را با پوست به آبگوشت اضافه کنید و لیمو عمانی ها را هم سوراخ کنید. در مرحله آخر دستور تهیه آبگوشت رب گوجه فرنگی را به آبگوشت بیفزایید و دنبه و گوجه و پیاز را از درون آبگوشت جدا کنید و مخلوط این مواد را درون ظرفی جداگانه بریزید و به کمک گوشت کوب مواد را له کنید و دوباره به آبگوشت اضافه کنید تا به خوبی جا بیفتد. می توانید در زمان افزودن رب به آبگوشت مقداری زعفران دم کرده نیز به آن بیفزایید.

یک سفره سنتی ایرانی پیشنهاد آرگا برای آخر هفته 28 تیر ماه
بعد از اینکه آبگوشت به خوبی جا افتاد استخوان و آب گوشت را جدا کنید و برای تهیه کوفته آبگوشت حبوبات و گوشت و سیب زمینی پوست کنده را به کمک گوشت کوب بکوبید.

یک سفره سنتی ایرانی پیشنهاد آرگا برای آخر هفته 28 تیر ماهیک سفره سنتی ایرانی پیشنهاد آرگا برای آخر هفته 28 تیر ماه

در صورت تمایل می توانید آبگوشت را با سبزی خوردن و ترشی و یا ماست و دوغ و نان سنگک میل کنید.

یک سفره سنتی ایرانی پیشنهاد آرگا برای آخر هفته 28 تیر ماه

طرز تهیه مسقطی

مسقطی از انواع دسرهای خوشمزه و خوش طعم است. در ادامه این مطلب طرز تهیه مسقطی را مشاهده خواهید کرد که امیدواریم از تهیه این دسر نهایت لذت را ببرید.

یک سفره سنتی ایرانی پیشنهاد آرگا برای آخر هفته 28 تیر ماه

مواد لازم

شکر : ۳۰۰ گرم نشاسته : ۱۵۰ گرم گلاب : ۱/۲ لیوان کره : ۱۲۵ گرم آب سرد : ۴ لیوان آبلیمو : یک قاشق غذاخوری زعفران : به مقدار لازم خلال بادام : به مقدار لازم خلال پسته : به مقدار لازم

دستور تهیه مسقطی

برای تهیه مسقطی نشاسته را با آب سرد مخلوط کنید تا نشاسته درون آب به خوبی حل شود توجه داشته باشید که بهتر است مخلوط نشاسته و آب را درون صافی عبور دهید تا محلولی یکدست و صاف حاصل شود سپس مخلوط نشاسته و آب را درون قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید سپس شکر را به مخلوط آب و نشاسته اضافه کنید تا شکر درون مخلوط این مواد به خوبی حل شود سپس زعفران دمکرده را به مایه مسقطی اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا نشاسته غلیظ شود.

یک سفره سنتی ایرانی پیشنهاد آرگا برای آخر هفته 28 تیر ماه

بعد از اینکه نشاسته غلیظ شد کره و گلاب را به آن اضافه کنید و مخلوط مواد را هم بزنید. در مرحله بعدی طرز تهیه مسقطی قالب مخصوصی را چرب کنید سپس مایه مسقطی را درون قالب بریزید و روی مسقطی را با پسته و خلال بادام تزیین کنید و مسقطی را درون یخچال قرار دهید و بعد از اینکه مسقطی خودش را گرفت آن را از درون قالب جدا کنید و مسقطی را به شکل دلخواه خود برش بزنید.

یک سفره سنتی ایرانی پیشنهاد آرگا برای آخر هفته 28 تیر ماه

مسقطی برش زده را درون ظرفی مناسب بچینید.

یک سفره سنتی ایرانی پیشنهاد آرگا برای آخر هفته 28 تیر ماهیک سفره سنتی ایرانی پیشنهاد آرگا برای آخر هفته 28 تیر ماه

طرز تهیه دوغ محلی

دوغ محلی از انواع نوشیدنی های مناسبی است که به همراه آبگوشت میل می شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه دوغ محلی را مشاهده خواهید کرد.

یک سفره سنتی ایرانی پیشنهاد آرگا برای آخر هفته 28 تیر ماه

مواد لازم

شیر : ۱ لیتر آب : ۷ پیمانه ماست : سه قاشق غذاخوری سر پر نمک : یک قاشق غذاخوری سر پر عرق نعنا : ۳ تا ۵ قاشق غذاخوری

دستور تهیه دوغ محلی

برای تهیه دوغ محلی آب و شیر را به صورت جداگانه بجوشانید سپس آن ها را در مکانی مناسب قرار دهید تا ولرم شوند. شیر را صاف کنید تا پوسته آن جدا شود سپس شیر و نمک و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و ماست را به خوبی هم بزنید تا صاف شود سپس عرق نعنا را روی ماست بریزید و هم بزنید و مایه ماست را روی مخلوط آب و شیر بریزید و هم بزنید. مخلوط مواد دوغ را درون بطری های درب دار بریزید و بطری را به مدت یک شب در مکانی گرم قرار دهید و یا بطری را درون آفتاب قرار دهید.

یک سفره سنتی ایرانی پیشنهاد آرگا برای آخر هفته 28 تیر ماه

توجه داشته باشید که بهتر است بطری دوغ را در مکانی گرم قرار دهید زیرا دوغ هر چقدر در مکانی گرم قرار بگیرد بهتر جا می افتد. توجه داشته باشید که در صورت باز نکردن درب بطری دوغ می توانید آن را به مدت یک ماه نیز نگه دارید. دوغ هر چقدر در مکانی گرم قرار بگیرد ترش و گازدارتر می شود.یک سفره سنتی ایرانی پیشنهاد آرگا برای آخر هفته 28 تیر ماه

در این مطلب پیشنهاد آشپزی آخر هفته را در اختیار شما کدبانوهای عزیز قرار داده ایم که امیدواریم این منوی غذایی بی نظیر مورد توجه تان قرار بگیرد و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


متن دیکته شب کلاس دوم ابتدایی برای همه درس ها