روستای خوش آب و هوای «کردان» کجاست؟ (+عکس)


پول‌نیوز - کردان روستایی که در سال‌های اخیر به یکی از محبوب‌ترین مقاصد تفریحی پایان هفته برای تهرانی‌ها تبدیل‌شده است. روستای کردان از توابع شهرستان ساوجبلاغ استان البرز در فاصله ۲۵ کیلومتری کرج و ۶۵ کیلومتری شرق تهران قرار دارد و در سال‌های...

پول‌نیوز - کردان روستایی که در سال‌های اخیر به یکی از محبوب‌ترین مقاصد تفریحی پایان هفته برای تهرانی‌ها تبدیل‌شده است.

روستای کردان از توابع شهرستان ساوجبلاغ استان البرز در فاصله ۲۵ کیلومتری کرج و ۶۵ کیلومتری شرق تهران قرار دارد و در سال‌های اخیر به یکی از اصلی‌ترین مقاصد تفریح تهرانی‌ها تبدیل‌شده است.

روستای خوش آب و هوای «کردان» کجاست؟ (+عکس)
روستای خوش آب و هوای «کردان» کجاست؟ (+عکس)
روستای خوش آب و هوای «کردان» کجاست؟ (+عکس)
روستای خوش آب و هوای «کردان» کجاست؟ (+عکس)
روستای خوش آب و هوای «کردان» کجاست؟ (+عکس)

موقعیت جغرافیایی مناسب، جاذبه‌های طبیعی و گردشگری و نزدیکی به اتوبان تهران-قزوین ازجمله عواملی است که کردان را به یکی از محبوب‌ترین مناطق توریستی تبدیل کرده است.

برای دسترسی به روستای زیبا و خوش آب‌وهوای کردان کافی است به سمت کرج حرکت کرده و پس‌ازآن مسیر آزادراه قزوین را ادامه دهید. بعد از ۲۰ کیلومتر با تابلو خروجی کردان مواجه می‌شوید و پس از وارد شدن به این مسیر به جاده روستای سرسبز کردان می‌رسید.

در دوران جنگ تحمیلی بسیاری از تهرانی‌ها کردان را برای زندگی انتخاب کردند و این محدوده به منطقه‌ای حاشیه‌نشین تبدیل شد. کردان به‌مرورزمان به یک‌قطب اقتصادی تبدیل شد و واحدهای آلومینیوم‌سازی، کارتن‌سازی، ریسندگی و بافندگی و مرغداری در این منطقه مشغول به فعالیت هستند. همین مسئله باعث شد تا اهالی ساکن کردان و توابع در این کارخانه‌ها مشغول به کار شوند و کردان امروز به قطب اقتصادی کرج تبدیل شود.

قیمت زمین‌ها و باغ‌های کردان در سال‌های اخیر با افزایش چشمگیری روبه‌رو بود و امروز کردان به منطقه‌ای لوکس تبدیل‌شده است که ویلاهای گران‌قیمت زیادی در آن ساخته‌شده است.
مساحت منطقه مسکونی کردان برابر با ۱۰۴ هکتار است، فاصله کردان با هشتگرد ۱۵ کیلومتر، با کوهسار ۵ کیلومتر و با شهر کرج ۲۵ کیلومتر است. جمعیت کردان بر اساس آخرین سرشماری نفوس و مسکن ۴۵۰۰ نفر است.

روستای کردان زمین‌های حاصلخیزی هم دارد و باغ‌های زردآلو، آلبالو، گیلاس، گردو وتوت در این منطقه پیدا می‌شود. یکی از دلایل اصلی سرسبزی و حاصلخیزی زمین‌های کردان رودخانه ارتفاعات کهار است. رودخانه کردان از شمال شرق این روستا به سمت جنوب غربی جاری می‌شود و زمین‌های کردان را سیراب می‌کند. این رودخانه از شهرستان ساوجبلاغ و نظرآباد عبور کرده و در اطراف روستای نجم‌آباد وارد رودخانه شور می‌شود.

کردان علاوه بر جاذبه‌های طبیعی، جاذبه‌ها و میراث تاریخی را هم در دل خود جای‌داده است، یکی از بناهای تاریخی روستای کردان، برج مقبره کردان بوده که برجی آجری در فاصله ۸۰۰ متری روستای کردان است. این برج تاریخی پلانی خورشیدی و دایره‌ای شکل دارد و بر روی سکویی به قطر ۸ متر بناشده است. قدمت این برج به عصر سلجوقی بازمی‌گردد و عده‌ای هم این بنا را مقبره امام‌زاده حسین (ع)، از نوادگان امام سجاد (ع) می‌دانند. مقبره امام‌زاده حسین ازنظر معماری نمونه منحصربه‌فردی است و در لیست آثار ملی به ثبت رسیده است.

در فاصله ۲کیلومتری از روستای کردان، پلی قدیمی بانام «بانو صحرا کردان» وجود دارد که قدمت آن به عصر صفوی بازمی‌گردد، امروز از این پل تنها دوپایه باقی‌مانده است.

برای دسترسی به روستای سرسبز کردان با این تعداد جاذبه های طبیعی و تاریخی، باید ابتدا خود را به کرج رسانده و از آنجا مسیر آزادراه قزوین را ادامه دهید. پس از سپری کردن کمتر از ۲۰ کیلومتر، با تابلوی خروجی کردان مواجه می شوید و پس از خروج و وارد شدن به جاده ای روستایی، تنها با طی کردن چند کیلومتر خود را در قلب یکی از بهشت های موجود بر روی زمین خواهید یافت.




منبع:کجارو

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گردشگری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود آهنگ خاص و بی نظیر اجتماعی سارینا از شاهین نجفی