تمیز کردن آکواریوم با این نکات بسیار ساده است


تمیز کردن آکواریوم با این نکات بسیار ساده است

تمیز کردن آکواریوم : برای خرید آکواریوم به چه نکاتی باید توجه کنیم ؟بهترین راه تمیز کردن آکواریوم چیست ؟ در اینجا با مقاله ای درباره روش های تمیز کردن آکواریوم که یکی از مهارتهای خانه داری نیز به شمار میرود. در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید.     اکواریوم سایت دیوار ,تمیز … نوشته تمیز کردن آکواریوم با این نکات بسیار ساده است اولین...

مهارتهای خانه داری نیز به شمار میرود. در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید.

تمیز کردن آکواریوم با این نکات بسیار ساده است

اکواریوم سایت دیوار ,تمیز کردن آکواریوم

بهترین راه و روش برای تمیز کردن آکواریوم

برای تمیز کردن آکواریوم چه چیزی نیاز دارید؟

برای شروع، مهم این است که قبل از شروع ،همه چیز را آماده کنید، از جمله حوله، زیرا احتمالا در هنگام تمیز کردن آکواریم مقداری آب از آن خارج خواهد شد به خاطر داشته باشید که اولویت شما باید باعث کمترین تاثیر بر روی ماهی شود. به همین دلیل آب باید کم کم از آکواریم خارج شود حالا ، اینها موادی هستند که باید برای شروع پاکسازی آنها را داشته باشید:

۱ سطل خالی

حوله های تمیز

۱ سیفون آب

۱ وسیله ی پاکسازی خزه

تهویه آب

باز هم، می خواهیم به شما یادآوری کنیم که باید بسیار مراقب باشید که ماهی ها را مضطرب و آشفته نکنید تا به آنها آسیب نرسد .

مراحل تمیز کردن آکواریوم:

  1. حوله تمیز را ،در اطراف آکواریوم خود قرار دهید تا آبی که از اکواریم به بیرون ریخته میشود را در خود جذب کند اگر یک حوله کافی نباشد، حوله های بیشتری را در اطراف آن قرار دهید.
  2. با دقت، تمام وسایل تزئینی داخل آکواریم را بردارید و آنها را با کمک یک اسفنج و آب جاری گرم، تمیز کنید اطمینان حاصل کنید ،که تمامی جلبک هایی را که ممکن است در آکواریم تشکیل شده باشند، را پاک کرده باشید.
  3. از پاک کننده های خارجی ساینده و سوزش آور استفاده نکنید ،زیرا آنها در داخل وسایل تزئینی آکواریوم ته نشین میشوند وممکن است به ماهی شما آسیب برسانند از طرفی مواد شیمیایی موجود ،در مواد شوینده برای ماهیان شما سم هستند.
  4. شیشه ی داخلی آکواریوم را با استفاده از وسیله ی زداینده ی جلبک تمیز کنید ؛ حرکات صعودی و نزولی را به آرامی انجام دهید برای این کار ابتدا از قسمت سفت و زبر اسکرابر و سپس قسمت صاف آن را استفاده کنید .
  5. از یک توری برای جمع آوری جرم ها و کثیفی هایی که به سطح آب آمده اند ،استفاده کنید بعد از آن، بخشی از آب را با سیفون خارج کنید .کوچکترین انتهای سیفون را داخل آکواریوم و وسیع ترین بخش ،را داخل سطل خالی قرار دهید . حرکات ملایم ،اما سریع را با سیفون داخل آکواریوم انجام دهید ،تا آب شروع به بیرون آمدن از آن کند.

اگر به آن دسترسی دارید، می توانید از یک پمپ کوچک نیز استفاده کنید که کار را ساده تر می کند ؛سیفون را بر روی سنگریزه هایی که کثیف است، قرار دهید تا بخشی از کثیفی آن را از بین ببرد مراقب باشید که هیچ سنگی را که بتواند در سیفون گیر کند توسط سیفون مکیده نشود. هنگامی که شما ۱۵ یا ۲۰٪ از کل آب موجود در آکواریوم را دارید، سیفون را برداریدشما مجبور نیستید تمام سنگ های در آکواریوم را تمیز کنید، فقط چند بخش از آن را تمیز کنید .

۶٫دوباره وسایل تزئینی تمیز را وارد کنید و آب تمیز را از شیر آب به آکواریوم اضافه کنید تا پر کردن مخزن با تهویه آب تکمیل شود هنگام ریختن در آب آکواریم ، مراقب باشید که آن را به آرامی و از یک گوشه انجام دهید، تا باعث مضطرب کردن و اذیت ماهی ها نشود.

توصیه هایی برای تمیز کردن آکواریوم

آکواریوم را حداقل یکبار در هفته بشویید.

از سفید کننده یاهر نوع صابونی استفاده نکنید، زیرا ممکن است ماهی را مسموم کنید.

اگر جلبک هایی را مشاهده کردید که درحال رشد در آکواریوم هستند، لازم است فورا آن را تمیز کنید.

از ظروف تمیز و به صورت انحصاری فقط برای آکواریوم خود استفاده کنید در غیر این صورت، ممکن است باکتری هایی را که می توانند به ماهیان شما آسیب برسانند، از طریق ظروف متفرقه وارد اکواریوم شوند.

تمیز کردن آکواریوم با این نکات بسیار ساده است

آکواریوم دست دوم دیوار

ماهی هایی معروف به “لجن خوار ” (مانند گربه ماهی کوچک) وجود دارد که می تواند آلودگی هایی که در آب شنا می کنند، را بخورند قبل از استفاده آنها، اطمینان حاصل کنید که آنها با ماهی هایی که در آکواریوم شما هستند، سازگار هستند.

اطمینان حاصل کنید که آب جدیدی که شما در حال استفاده آن هستید، درجه حرارتش مشابه با درجه حرارت موجود در مخزن ماهی باشد، تا از شوکه شدن ماهی ها جلوگیری شود.

در نهایت، مهم است که آگاه باشیم ، اگر ماهی ها ی زیادی در یک آکواریوم قرار بگیرند، آب سریع تر کثیف می شود.

اگر گیاه دارید، حتما آنها را با دقت پاک کنید و خوب بشویید.

نکاتی درباره خرید آکواریوم برای خانه

آکواریوم محیط کوچک یا بزرگ مصنوعی برای نگهداری آبزیان است. این محیط در واقع ظرفی شیشه‌ای است که معمولا ماهی در آن نگه داشته می‌شود.

افراد و خانواده‌های زیادی تمایل به نگهداری حیوانات در منزل دارند، ماهیان به علت راحتی نگهداری و طبعا بی‌سروصدا بودنشان از محبوبیت زیادی برخوردارند و بسیاری از افراد در خانه یا محل کار یک یا چند ماهی را در آکواریوم‌ها نگه می‌دارند.

اگر شما هم به دنبال خرید آکواریوم هستید بهتر است این موارد را درباره آن‌ها بدانید:

اجزای تشکیل دهنده آکواریوم

آکواریوم که کلمه انگلیسی (aquarium) است و در زبان فارسی به نام آبزی‌دان هم خوانده می‌شود، از تانک یا همان آکواریوم، پایه یا سطح مقاومی که این وسیله رویش باید مستقر شود، وسایل هوادهی که عبارتند از پمپ هوا، شلنگ هوا و ترمینال، سنگ هوا، وسایل فیلتراسیون که شامل تاپ فیلتر، فیلتر کفی، فیلتر سطلی و گپ می‌شود و همچنین بخاری آکواریوم برای تنظیم دمای آب، دماسنج و شن که کف آکواریوم ریخته می‌شود، تشکیل شده است.

ضمن اینکه بخاری آکواریوم به دو دسته اتومات و غیر اتومات تقسیم می‌شود، با این وسیله و به همراه دماسنج باید مراقب باشید تا دمای داخل آکواریوم بین ۲۸ تا ۳۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم باشد تا ماهی‌ها بتوانند رشد و زیستگاه مطلوبی داشته باشند و بیمار نشوند.

خرید آکواریوم

آکواریوم برای تزئین خانه یا محل کار بسیار مناسب است؛ به‌خصوص به دلیل آب و ماهی درون آن، با تماشای آن حس خوب و خوشایندی به شما دست خواهد داد.

اگر برای اولین بار می‌خواهید آکواریومی تهیه کنید بهتر است از آکواریوم کوچکی شروع کنید و چند ماهی ارزان‌قیمت درون آن بیندازید. برای نگهداری ماهی‌های درون آکواریوم باید از فروشنده آن‌ها در مورد غذایی که می‌خورند و طریقه نگهداری آن‌ها اطلاعات کاملی بگیرید. مثلا برخی ماهی‌ها ساکن آب شیرین هستند، بعضی آب شور، بعضی از آن‌ها گوشت‌خوار، بعضی طول عمر زیادی دارند و … بنابراین باید اطلاعات کاملی درباره آن‌ها داشته باشید تا بتوانید برای مدت طولانی آن‌ها را در کنار خود در محل زندگی‌تان داشته باشید.

همچنین به خاطر داشته باشید که هیچگاه نباید آکواریوم را با مواد شوینده مانند صابون و شامپو بشویید و تنها برای تمیز کردن آن باید از آب و نمک استفاده کنید. ضمن اینکه گاهی هم برای از بین بردن رسوب‌هایی که از تبخیر آب ایجاد می‌شوند، می‌توانید از تفاله آبلیمو استفاده کنید بدین صورت که تفاله‌ها را روی محل‌هایی که رسوب آب گرفته بگذارید و بعد از چند دقیقه آن‌ها را با دستمال تمیزی پاک کنید و در آخر با آب و نمک شستشو دهید.

برای تزئینات داخلی آکواریوم هم مراقب باشید تا از وسایل تیز و برنده و همچنین وسایلی از جنس آهن، آلومینیوم و مس و سایر فلزاتی که در تماس با آب تجزیه می‌شوند، استفاده نکنید. وسایل برنده یا تجزیه‌شونده می‌توانند به سلامتی ماهی‌ها آسیب برسانند؛ درحالی‌که می‌توانید به‌جای آن‌ها از وسایلی مانند سنگ‌های کف رودخانه یا کنار ساحل دریا، صدف‌ها استفاده کنید.

اگر هم آکواریومی دارید و به هر دلیلی دیگر نیازی به آن ندارید و قصد فروش آکواریوم خود را دارید، بهترین راه برای پیدا کردن مشتری‌ مناسبی برای آن تبلیغش در سایت دیوار است. عکسی از آکواریوم خود بگیرید و به همراه مشخصات‌ کاملی از آن در بخش سرگرمی و فراغت سایت دیوار قرار دهید تا کسانی که می‌خواهند آکواریومی داشته باشند با شما تماس بگیرند و آن را از شما خریداری کنند.

تمیز کردن آکواریوم با این نکات بسیار ساده است

نکاتی درباره خرید آکواریوم

تمیز کردن آکواریوم با این نکات بسیار ساده است

منبع: سبک زندگی / زومیت / نمناک

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فال حافظ روزانه جمعه 10 فروردین 1403 با معنی و تفسیر دقیق