دختران انگلیسی زبان تهرانی چگونه سر از عشرتکده ها درآوردند؟ + تصویر


دختران انگلیسی زبان تهرانی چگونه سر از عشرتکده ها درآوردند؟ + تصویر

رکنا: ر.اعتمادی متولد سال 1312 در شهر لار استان فارس است. وی در سال 1335 پس از اتمام دوره سربازی، در نخستن آزمون آموزش خبرنگاران روزنامه اطلاعات شرکت کرد و به عنوان نفر ششم وارد روزنامه اطلاعات شد.

دختران انگلیسی زبان تهرانی چگونه سر از عشرتکده ها درآوردند؟ + تصویر
حجم ویدیو: 82.25M | مدت زمان ویدیو: 00:11:39

به گزارش گروه فرهنگی رکنا: اعتمادی بنیانگذار و سردبیر اولین مجله با مخاطب ویژه نسل جوان ایران بود. مجله جوانان از نشریات مؤسسه اطلاعات در سال های دهه چهل و پنجاه با سردبیری اعتمادی (۱۳۴۵–۱۳۵۹) به یکی از پرفروش‌ترین مجلات ایران تبدیل شد که فراتر از مرزهای ایران حتی در دیگر کشورهای فارسی‌زبان همانند افغانستان و تاجیکستان هواداران خود را داشت.

اعتمادی سردبیری مجله «جوانان» را نیز بر عهده داشت که در زمان مسئولیت او شمارگان این نشریه به حدود نیم میلیون نسخه رسید. «تویست داغم کن»، «گور پریا»، «برای که آواز بخوانم»، «ساکن محله غم»، «هشت دقیقه تا برهوت»، «گل بانو»، «دختر شاه پریان»، «گل تی تی»، «عالیجناب عشق»، «هزار و یک شب عشق»، «نسل عاشقان»، «هفت آسمان عشق»، «رنگ سرخ عشق» و «گنجشک‌های غم» از جمله آثار اوست. «سفر عشق سلطان ساوالان» نام آخرین کتابی است که او با حال و هوایی عرفانی نوشته است و در نمایشگاه کتاب امسال راهی بازار کتاب شد.»

وی بیشتر کتاب‌هایش را با نام مستعار ر. اعتمادی به چاپ رسانده‌است. او بیشتر شهرت ادبی‌اش را به خاطر سوژه‌های داستان‌های خود دارد.

ر. اعتمادی یکی از معدود رمان نویسان معاصر ایرانی است که چندین نسل جوان ایران علی‌رغم همه محدودیت‌های چاپ کتاب هایش، بسیاری از کتاب‌های او را خوانده‌اند و می‌شناسند.

رکنا برای معرفی این پیشکسوت و انتشار تجربیات وی به گفتگو با او پرداخت که شرح آن به صورت مکتوب و تصویری در 2 شب آینده و راس ساعت 21 منتشر خواهد شد.

ر.اعتمادی در هشتمین قسمت از سری مصاحبه های خود با رکنا در خصوص تجربه های روزنامه نگارانه خود گفت: زمانی که من به صفر خارج می رفتم محال بود که به دو سه تا از اداره های روزنامه ها دیدن نکنم. بخاطر دارم که در سفری که به نیویورک داشتم به دفتر روزنامه تودی رفتم، پیشتر به خبرنگاران گفته بودم که می خواهم از یک روزنامه معروف بازدید کنم، آن ها اطلاع دادند که چه روزی آماده هستند تا من از روزنامه آن ها بازدید کنم، زمانی که من به آنجا رفتم رئیس روابط عمومی روزنامه به استقبال من آمد و چاپخانه و هیات تحریریه را به من نشان داد، قرار بود تا پس از بازدید ناهار را با رئیس روابط عمومی آن ها بخورم، اما رئیس روابط عمومی گفت که میخواهم به شما یک مژده بدهم، سردبیر امروز با شما ناهار خواهد خورد، برای من نیز افتخار بزرگی بود.
وی ادامه داد: سر میز ناهار سردبیر به من گفت که میدانید چرا امروز من با شما ناهار می خورم؟ من مجله شما را دیدم، شما دقیقا کارهایی را انجام می دهید که ما انجام می دهیم، در آن زمان موسسه ای اعلام کرده بود که در روزنامه های انگلیسی زبان ایران که به تعدادی ماشین نویس لاتین نیاز دارند، یک دختری که به آنجا می رود متوجه می شود که این بهانه است و نجا در حقیقت عشرتکده است و آن ها دخترانی که به زبان های خارجی آشنا هستند به آنجا می کشند، این دختر ماجرا را با ما در میان گذاشت و ما خبرنگاران دخترمان را مامور کردیم که به آنجا بروند و برای ماشین نویسی اعلام آمادگی کنند.
این روزنامه نگار و نویسنده پیشکسوت در ادامه بیان کرد: این ماجرا را مدت ها تعقیب می کردیم تا اینکه روزی رسید که از خبرنگاران خواستیم که وا بدهند تا آن ها پیشنهادشان را مطرح کنند، روزی که قرار بود آن ها را به عشرتکده ببرند در آن روز ما از پلیس Police هم کمک گرفتیم و این دستگاه را لو دادیم، همین موضوع 30 هزار تا تیراژ ما را افزایش داد، آن سردبیر نیز گفت که اخیرا در لاتاری نیویورک دست به کار مشابهی زده اند به همین جهت به من پیشنهاد داد که درآنجا کار کنم. من در حالی که می خندیدم گفتم من اگر پیش شما کار کنم شغلم چیست؟ گفت خبرنگاری گفتم بعدش چی؟ گفت دبری یکی از قسمت ها می شوی گفتم بعدش چی؟ گفت جای من سردبیر می شوی. به او گفتم که من در حال حاضر سردبیر هستم و 400 هزار هم تیراژ دارم.
اعتمادی گفت: روزناه نویسی امروز یک علم است اما علمی تجربی است. تجربه نشان داد دانشگاه روزنامه نگاری آنقدر تاثیر دارد که شما در یک روزنامه کار کنی و صاحب تجربه شوی، به عقیده من روزنامه نگاری یک علم تجربی است اما به شرطی که استعداد آن در شخص وجود داشته باشد.
وی در ادامه در خصوص خطوط قرمز زمانه خودش گفت: در آن زمان خطوط قرمز وجود داشت اما به وسعت الان نبود، برای مثال نمی توانستیم از خانواده سلطنتی و یا شاه یک گزارش انتقادی چاپ کنیم اما من مقاله می نوشتم و از هویدا انتقاد می کردم و هیچ کس نیز نگفت که چرا انتقاد کردی، به خاطر دارم که یکبار در یک مهمانی Party بودم که هویدا آمد گفت اعتمادی با تو قهرم، این حداکثر اعتراض وی محسوب می شد.
اعتمادی بیان کرد: ما مستند کار می کردیم اما خط قرمزها فقط از جانب حکومت تعریف می شد این در حالی است که امروز هر صنفی می خواهد خبرنگاران را سانسور کند. یک روزنامه نویس با تجربه می تواند خبرهایی که جز خطوط قرمز محسوب می شود بنویسد، ما در 80درصد مواقع این کار را انجام می دادیم و می دانستیم که روی چه واژه هایی حساسیت وجود دارد.

قسمت نهم این مصاحبه را فرداشب ساعت 21 در رکنا پیگری کنید.

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

این ماموران انتظامی از تماشای فوتبال لیگ برتر محروم هستند ! + فیلم

بلایی که بر سر 27 زن نیمه برهنه در مشهد آمد!

دیده شدن موجودات فضائی روی ماه! + عکس

مروارید با 2 برادر به حجله رفت ! + جزییات

زنده به گور شدن 5 مرد در نهاوند +تصاویر

پیام " هفته بعد خانه ام خالی است" همسر خائنم را لو داد! + عکس

پسر جوان دست زنی را می خورد و بسکتبال بازی می کرد! + عکس و جزییات

تجاوزبه دختر19 ساله درپشت شمشاد های پارک/ پلیس باورنمی کند!+عکس

٣٣ ثانیه آخر پرواز تهران-یاسوج خلبان سکته کرده بود ! + عکس

سرنوشت تلخ ملیحه، زهرا و آزاده مو بر تن سیخ می کند + جزییات

این 3 ایرانی را می شناسید؟!/ آنها مسافران هواپیمای مرگ امریکا بودند+فیلم و عکس

لو رفتن عروس خائن در شب جشن عروسی!

تجاوز راننده تاکسی به دختر جوان در شب پارتی! + عکس

رقصیدن جمیله برای مرد شیطان صفت قبل از تجاوز ! + عکس

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود آهنگ از حالا دیگه من مردم تورو از پیشم بردن علیراد