دیزاین سالاد الویه ساده و شیک و قالبی برای مهمانی
دیزاین سالاد الویه : کم تر کسی ممکن است سالاد الویه دوست نداشته باشد و همیشه در مهمانی ها و مجالس این پیش غذای خوشمزه طرفداران زیادی دارد. در این بخش از ایران بانو برای شما تصاویری از دیزاین و تزئین این سالاد را تهیه کرده ایم. با ما همراه شوید. دیزاین شیک و … نوشته دیزاین سالاد الویه ساده و شیک و قالبی برای مهمانی اولین بار در پورتال...
دیزاین سالاد الویه : کم تر کسی ممکن است سالاد الویه دوست نداشته باشد و همیشه در مهمانی ها و مجالس این پیش غذای خوشمزه طرفداران زیادی دارد. در این بخش از ایران بانو برای شما تصاویری از دیزاین و تزئین این سالاد را تهیه کرده ایم. با ما همراه شوید.
دیزاین شیک و مجلسی الویه , دیزاین سالاد الویه
سالاد الویه مجلسی
سالاد الویه با کالباس
سالاد الویه قالبی
طرز تزیین سالاد الویه
تزیین سالاد الویه برای مهمانی
تزیین سالاد الویه جدید
تزیین سالاد الویه قالبی
تزیین سالاد الویه به شکل قلب
تزیین سالاد الویه به شکل گل
تزیین سالاد الویه برای مهمانیها
تزیین سالاد الویه به شکل قلب
تزیین سالاد الویه برای مهمانی
تزیین سالاد الویه برای جشن تولد
تزیین سالاد الویه مجلسی
سالاد الویه
دیزاین سالاد الویه برای مهمانی
تزیین ساده سالاد الویه
سالاد الویه قالبی
کیک سالاد الویه
تزیین سالاد الویه قالبی
تزیین سالاد الویه برای جشن تولد
تزیین سالاد الویه ساده و شیک
طرز تهیه کیک الویه :
اول سالاد الویه رو درست میکنیم فقط باید کمتر سس بزنید که زیاد شل نشه و از خیار شور هایی که زیاد اب دارن استفاده نکنید تا جایی که ممکنه سفت باشه خیار شورهاتون .حالا کف یک قالب دلخواه رو پلاستیک فریزر پهن میکنید و کاملا کف و دیواره هاش رو با پلاستیک میپوشونید اگه با یک پلاستیک نشد دوتا استفاده کنید تا دیواره هاش رو هم بگیره برای اینکه پلاستیک ثابت بمونه اول کف قالب رو کمی خیس کنید تا پلاستیک بهش بچسبه .
بعد کف قالب یک لایه نان فرانسوی بچینید کاملا گوشه های قالب رو پر کنید با خرده نون .همچنین دیواره های قالب رو یک ردیف نان بچینید بعد از مواد الویه روی نانها بریزید میتونید برای انسجام بیشتر لایه لایه از نان تستها بچینید
یا اگه دوست ندارین لابه لاش نان باشه مثل من فقط الویه بریزید من خودم فقط یک لایه وسط سالادم نان چیدم که بنظرم لازم نبود چون استحکام سالاد خوب بود خودش .بعد که قالب رو پر کردم در اخر هم یک لایه نان تست چیدم روش و گذاشتم فریزر حدود ۷ ساعت تا کاملا سفت و منسجم بشه .برای از قالب در اوردن کمی پلاستیک های دور قالب رو میکشیم اروم و قالب فلزی رو که برعکس کردیم تکون میدیم کیکمون راحت میاد بیرون حالا روش کاملا منسجمه با سس مایونز کاورش کردم و روشو با شکوفه هایی از پوره ی سیب زمینی و کمی مایونز و زعفران تزیین کردم . توجه داشته باشین که چون الویه مدت زیادی فریز بوده حتما یکی دو ساعت داخل یخچال یا فضای باز باشه تا موقع سرو زیادی سرد نباشه