طرز تهیه‌ی سس تند دقوس


طرز تهیه‌ی سس تند دقوس

سس دقوس، یک سس تند است که در کشورهای عربی، طرفداران زیادی دارد. این سس به همراه غذاهای گوناگون به ویژه ماهی، سرو می‌شود. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی این سس تند، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی سس تند دقوس
سس دقوس، یک سس تند است که در کشور‌های عربی، طرفداران زیادی دارد. این سس به همراه غذا‌های گوناگون به ویژه ماهی، سرو می‌شود. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی این سس تند، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی سس تند دقوس

مواد لازم:

گوجه فرنگی متوسط: ۴ عدد

سیر: ۴ حبه

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

فلفل قرمز تند: ۲ عدد

آب: دو قاشق غذاخوری

سرکه‌ی سفید: سه قاشق غذاخوری

روغن: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

آب را به همراه گوجه فرنگی در مخلوط کن ریخته و آن را روشن می‌کنیم تا گوجه‌ها کاملا له شوند. ظرفی را روی حرارت قرار داده و سیر رنده شده را به همراه روغن، داخل آن تفت می‌دهیم. سپس فلفل قرمز خرد شده را به همراه رب گوجه و سرکه، به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم وقتی مواد خوب مخلوط شدند، آب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل به آن‌ها اضافه می‌کنیم. وقتی مواد به درجه‌ی جوش رسید، حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا سس به غلظت دلخواه برسد. سس تند ما آماده است. این سس را در کنار غذا‌های گوناگون به ویژه انواع ماهی، سرو می‌کنند.

منبع: تابناک باتو

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


لیست قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا امروز 9 فروردین 1403