آشنایی با روش تهیه سالاد سیب زمینی تابستانی


همشهری آنلاین – شهره فرجی: این سالاد خوشمزه را با سبزی‌های خوش طعم تابستانی تهیه کرده و از طعم مطبوع آن لذت ببرید.

آشنایی با روش تهیه سالاد سیب زمینی تابستانی

آشنایی با روش تهیه سالاد سیب زمینی تابستانی
زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین – شهره فرجی:
این سالاد خوشمزه را با سبزی‌های خوش طعم تابستانی تهیه کرده و از طعم مطبوع آن لذت ببرید.
مواد لازم برای 6 نفر:

سیب زمینی کوچک:حدود یک کیلوگرم، به دو نیم تقسیم شود

نمک: یک قاشق غذاخوری

بلال خام:‌دو عدد

خردل: یک قاشق غذاخوری

سرکه: سه قاشق غذاخوری

فلفل دلمه‌ای قرمز:‌یک عدد

سس مایونز:‌یک پیمانه

پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری

نمک:‌ یک و نیم قاشق چای‌خوری

فلفل: یک قاشق چای‌خوری

کرفس:‌نصف پیمانه، خرد شود

پیاز قرمز: یک چهارم پیمانه، خرد شود

پیاز سفید: یک سوم پیمانه، خرد شود

شوید خرد شده تازه: دو قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده تازه: دو قاشق غذاخوری

روش تهیه:

سیب زمینی‌ها را درون قابلمه بزرگی ریخته و تا حدود 5 سانتی‌متر بالاتر از سیب‌زمینی‌ها آب بریزید. درب آن را ببندید و بگذارید روی حرارت زیاد بجوشد.

وقتی که جوش آمد درب آن را بلند کرده و نمک و ذرت را در قابلمه ریخته و شعله را روی متوسط قرار دهید. به مدت 10 تا 15 دقیقه بگذارید آرام بجوشند تا سیب زمینی‌ها و ذرت‌ها نرم شوند. سپس آن‌ها را درون آبکش بریزید.

سیب زمینی‌ها را درون کاسه بزرگی ریخته و 2 قاشق غذاخوری سرکه و خردل را با هم ترکیب کرده و به مخلوط سیب‌زمینی‌هایی که هنوز گرم هستند اضافه کنید. خوب آن‌ها را با هم مخلوط کرده سپس آن‌ها را برای مدت 30 دقیقه یا تا یکساعت درون یخچال قرار دهید.

چوب و تخم‌های فلفل قرمز را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

دانه‌های ذرت را از بلال درسته با چاقو جدا کنید.

درون قابلمه‌ای متوسط مایونز، مابقی سرکه، پاپریکا، نمک و فلفل را خوب با هم ترکیب کرده تا نرم شوند.

فلفل دلمه‌ای،‌ذرت کرفس، پیاز قرمز و سفید و شوید را به کاسه حاوی سیب زمینی‌ها اضافه کنید. سس را روی آن‌ها بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

پیازچه‌های خرد شده را برای تزیین روی سالاد سیب زمینی بریزید.

لذت ببرید.

tasty.co


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عکس صبح بخیر زمستانی | 130 عکس نوشته صبح بخیر زمستانی