در فصل بهار که انواع سبزیجات تازه در دسترس است باید غذاهای خاص درست کنیم. سبزیجات فیبر کافی و مواد مغذی دارند و کالری بالایی ندارند. دستور غذایی امروز هم سبزیجات تازه دارد و هم ساق مرغ دارد که پروتئین بالایی دارد. آنچه که به غذای امروز ما طعم می دهد و آن را خوشمزه تر می کند هم سرشار از مود مغذی و انتی اکسیدان ها است و بدون اضافه کردن نمک و قند می توانید غذایی لذیذ داشته باشید. با ما همراه شوید.
مواد لازم ساق مرغ :
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری / ساق مرغ با استخوان ۴ عدد / نم یک دوم قاشق چایخوری / فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای خوری / سیب زمینی کوچک یک فنجان / مارچوبه ی و یک دوم فنجان / خودفرنگی یک چهارم فنجان / ترخون تازه و خرد شده به مقدار لازم
*سیب زمینی کوچک که از وسط دو نیم شده باشد
* مارچوبه که به قطعات ۴ سانتی تقسیم شده باشد
مواد لازم برای موسیر سرکه ای:
دستور پخت ران مرغ :
دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار می دهیم. ماهی تابه را روی حرارت متوسط می گذاریم. به ساق های مرغ نمک و فلفل می زنیم. ساق ها را از سمت پوستشان در روغن داغ قرار می دهیم و سپس تا هنگامی که پوستشان طلایی رنگ شد می گذاریم بپزند در حدود ۱۰ دقیقه. ساق را برگردانید و سمت دیگر را بپزید و در حدود ۵ دقیقه. ساق مرغ ها را به یک بشاقب منتقل کنید.
سیب زمینی ها را درون ماهی تابه اضافه کنید و تکانشان بدهید تا با روغن ماهی تابه چرب بشوند. مرغ ها را باز به ماهی تابه برگردانید. ماهی تابه را حالا به فری که گرم شده است قرار دهید و بگذارید بماند تا هنگامی که سیب زمینی تقریبا بپزند و در حدود ۱۵ دقیقه بگذارید بماند. نخود فرنگی و مارچوبه را اضافه کنید و خوب همشان بزنید تا چرب شوند. بگذارید حدود ۴ دقیقه در فر بمانند.
آماده کردن موسیر سرکه ای :
سرکه انگور، روغن، موسیر، خردل، نمک و فلفل را در یک کاسه بهم بزنید. ترکیب بدست آمده را بر روی سبزیجات و مرغ ها بریزید. سپس روی روغن هود کمی ترخون بریزید و سریع سرو کنید.