دسر راحت و خوشمزه ! پودینگ برنج استانبولی با طرز تهیه


دسر راحت و خوشمزه ! پودینگ برنج استانبولی با طرز تهیه

در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه یک دسر ایده آل را آموزش خواهیم داد. دستور تهیه پودینگ برنج استانبولی را در ادامه ببینید.

دسر راحت و خوشمزه ! پودینگ برنج استانبولی با طرز تهیه
مواد لازم برای پودینگ برنج استانبولی

شیر:یک لیتر
برنج:۲۵۰ گرم
آب:یک لیوان
کرم پاتی سیر:۲۵۰ گرم
تخم مرغ:دو عدد
پودرشکر:۷۵ گرم
خامه:۱۰۰ گرم
پنیر لبنه:۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ+ زعفران: برای طلایی کردن روی پودینگ


طرز تهیه پودینگ برنج استانبولی
۱. برنج را چند ساعت خیس کنید، سپس با آب جوشانده و وقتی که آبش خشک شد شیر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کاملا بجوشد تا برنج باز شود.

۲. شیربرنج آماده شده را پس از اینکه کمی حرارت خود را از دست داد با کرم پاتی سیر، تخم مرغ، خامه، پنیر و پودرشکر مخلوط کنید. این کار را با لیسک یا پره خمیرزن همزن انجام دهید.

۳. پودینگ را بین تعدادی ظرف مخصوص کرم بروله یا سوفله تقسیم کرده و روی آن را با زرده تخم مرغ و زعفران طلایی کنید و داخل ظرف مخصوص فر که کف آن آب جوش ریخته ایم قرار داده و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید ​بگذارید و به حالت بن ماری بپزید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


مدل کیک جشن الفبا کلاس اول