آشنایی با روش تهیه‌ی شیرینی مافین با تکه‌های موز


آشنایی با روش تهیه‌ی شیرینی مافین با تکه‌های موز

فر را از قبل در دمای 375 درجه فارنهایت (195 درجه سانتی‌گراد) گرم کنید. ]]>

آشنایی با روش تهیه‌ی شیرینی مافین با تکه‌های موز
فر را از قبل در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۵ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
آشنایی با روش تهیه‌ی شیرینی مافین با تکه‌های موز

مواد اولیه:

۱ و ½ فنجان آرد سفید
۱ قاشق چای‌خوری جوش شیرین
۱ قاشق چای‌خوری بکینگ پودر
½ قاشق چای‌خوری نمک
۳ عدد موز، له شده
¾ فنجان شکر سفید
۱ عدد تخم مرغ، زده شده
1/3 فنجان کره، ذوب شده
1/3 فنجان شکر قهوه‌ای
۲ قاشق سوپ‌خوری آرد
1/8 قاشق چای‌خوری پودر دارچین
۱ قاشق سوپ‌خوری کره

روش تهیه:

فر را از قبل در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۵ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید.۱۰ عدد قالب مافین را کمی چرب کنید یا داخل قالب را کاغذ روغنی مخصوص مافین بگذارید.
در کاسه‌ای بزرگ، آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. در کاسه‌ای دیگر، موزها، شکر، تخم مرغ و کره ذوب شده را خوب بزنید. مخلوط موز را با مخلوط آرد هم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند. خمیر آماده شده را با قاشق برداشته و داخل ظرف‌های مافین بریزید.
در کاسه‌ای کوچک، شکر قهوه‌ای، ۲ قاشق آرد و دارچین را با هم مخلوط کنید. ۱ قاشق سوپ‌خوری کره را به آنها اضافه کنید. کم کم روی مافین‌ها پخش کنید.
قالب‌های مافین‌ را به مدت ۲۰ الی ۱۸ دقیقه درون فری که از قبل گرم کرده‌اید بگذارید تا زمانی که اگر خلال دندان را در آنها فرو بردید تمیز خارج شوند.منبع: آلامتو
آشنایی با روش تهیه‌ی شیرینی مافین با تکه‌های موزمشاوره
اگر در خصوص این موضوع سوالی داشتید، به مشاوره تبیان مراجعه نمایید .

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


گرگی ناگهان وارد بیمارستان شد/ اما زمانی که پرستاران علت را فهمیدن، نتوانستند جلوی گریه...