تکنیک‌های جالب تهیه فرنی سنجد و سبوس گندم


تکنیک‌های جالب تهیه فرنی سنجد و سبوس گندم

در این بخش آموزش فرنی سنجد و سبوس گندم را برای شما در نظر گرفته ایم. سنجد دارای مواد مغذی فراوان مخصوصا برای رشد مغز کودک است.

تکنیک‌های جالب تهیه فرنی سنجد و سبوس گندم
مواد لازم برای فرنی سنجد و سبوس گندم

شیر مادر یاشیرگاو:۶ قاشق
سنجد:۳ عدد
آرد برنج:۱ قاشق چایخوری
آرد سبوس گندم:۲ قاشق چایخوری
بادام:۵ عدد


طرز تهیه فرنی سنجد و سبوس گندم
ابتدا مغز بادام‌ها را با ریختن آب جوش پوست بگیرید و رنده کنید.. سنجد‌ها را هم پوست کنده و گوشت آن‌ها را رنده کنید. شیر را روی حرارت ملایم بجوشانید و آرام آرام آرد سبوس گندم و آرد برنج را اضافه کنید. بعد نوبت مغز بادام و سنجد است. آنقدر هم بزنید تا قوام بیاید و غلیظ شود. اجازه بدهید خنک شود تا کوچولو بتواند به راحتی میل کند.
نکته
سنجد دارای مواد مغذی فراوان مخصوصا برای رشد مغز کودک است و جایگزین فوق العاده‌ای برای شکر و سایر شیرین کننده‌های طبیعی است. ولی افراط در استفاده از آن باعث کاهش حرکت دودی روده‌ها و یبوست می‌شود، پس میانه روی را از یاد نبرید!

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

تزیین ژله برای سالگرد ازدواج با ایده های رمانتیک