مهندس علی فتح‌اللهی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وقوع سیل در صومعه‌سرا، اظهار کرد: طی چند روز گذشته شاهد بارش باران در شهرستان به خصوص در دهستان ضیابر بوده‌ایم. در این منطقه و روستاهای پیرامونی مانند بهمبر، اقامحله، ارم سادات و لارسر باران شدت بیشتری داشته است.

وی افزود: بارش شدید باران موجب آبگرفتگی معابر، طغیان رودخانه‌ها، خسارت به واحدهای مسکونی، تجاری، کارخانجات شالیکوبی و...شده است.

فتح‌اللهی خاطرنشان کرد: با توجه به بارش شدید در یک مقطع زمانی محدود و حجم بالای آب، کانال‌ها و رودخانه‌ها ما کشش انتقال آب را نداشته و موجب شد بدلیل اختلاف سطح بین جاده و خانه‌های اطراف تعدادی از خانه‌ها که در مسیر قرار داشتند در معرض سیل قرار گیرند.

فتح‌اللهی خاطرنشان کرد: با توجه به هشدارهای سازمان هواشناسی و بارش شدید باران،دستگاه‌های خدمات‌رسان هلال‌احمر،راهداری،ادارات گاز،برق،آب،بسیج،نیروی انتظامی و... در حالت آماده‌باش بوده‌اند و از ساعات اولیه در منطقه حضور داشته‌اند.

وی به حضور ماشین‌آلات سنگین و نیمه‌سنگین در منطقه و بازگشایی دهنه کانال‌ها،بازگشایی زیر پل‌ها اشاره کرد و گفت:تعدادی از ساکنین واحدهای مسکونی که در معرض خطر قرار داشتند به مناطق دیگر انتقال یافتند. و افرادی که در نقاطی حضور داشتند که از نظر ایمنی نگران‌کننده بود کاملا منتقل شده‌اند.

فرماندار صومعه‌سرا در پایان با بیان اینکه خوشبختانه خسارت جانی نداشته‌ایم،اظهار کرد:کارشناسان در حال برآورد میزان خسارت وارده ناشی از این سیل در منطقه هستند و حداکثر تا فردا صبح میزان خسارت به طور دقیق اعلام می‌شود.

سیل در گیلان خسارت جانی نداشت

​معاون مدیریت بحران استانداری گیلان با اشاره به اینکه سیل در تالش سبب از بین رفتن زیرساخت ها شد و خسارت مالی فراوانی برجای گذاشته است گفت: خوشبختانه سیل تالش خسارت جانی نداشته است.

کاظم یوسفی در گفت و گو با ایسنا گفت: بارش شدید باران در گیلان از شامگاه چهارشنبه آغاز و سبب جاری شدن سیل شده که بر این اساس خسارت‌های سنگینی به زیرساخت‌های آب، برق و گاز در تالش وارد شده است و تاکنون 15 خانه در تالش کاملا تخلیه و ساکنان آن در مساجد محل اسکان داده شده اند.

وی ادامه داد: در اثر بارش شدید شهرستان های رضوانشهر، تالش و صومعه‌سرا دچار آبگرفتگی شده اند که به دلیل جاری شدن سیل عمده خسارت این بارش‌ها در شهرستان تالش بوده است و شش‌خانه در این شهرستان کاملاً تخریب و به 50 خانه دیگر خسارت وارد شده و هنوز برآورد اولیه صورت نگرفته است و همچنان در حال خدمت رسانی به مردم آسیب دیده این مناطق هستیم.

یوسفی متذکر شد: حدود 340 خانوار شهرستان تالش در ساعات اولیه سیل دچار قطعی گاز شده‌اند که 50 درصد آنها ایمن‌سازی و وصل شده و 170 خانوار دیگر نیز در حال ایمن‌سازی و اتصال است.

وی از سقوط 50 تیر برق در تالش خبر داد و گفت: با سقوط تیر برق‌ها در تالش در ابتدایی‌ترین دقایق با کابل‌های نگه‌دارنده جریان برق به شبکه برگردانده شده است و تنها دو روستا دیشب در تاریکی به سر برده اند.

معاون مدیریت بحران استانداری گیلان همچنین از قطع انشعاب یک هزار خانوار تالش خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر تامین آب شرب خانوارهای فاقد آب به‌صورت سیار صورت می‌گیرد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر تمامی دستگاه های خدمت رسان در آماده باش به سر می برند و امروز عملیات خدمت رسانی به مردم ضیابر از توابع مرکزی صومعه سرا را که دچار آبگرفتگی شده اند را آغاز کرده ایم و به دلیل نزدیکی این روستا به تالاب اقدامات پیشگیرانه در راستای مقابله با سیل در حال انجام است.

یوسفی خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش بارندگی ها از عصر امروز می توانیم بگوییم خطر رفع شده است و به زودی بحران سیل کاملا فروکش خواهد کرد.


انتهای پیام