طرز تهیه پلوی کدو حلوایی


برنج را از قبل دو ساعت خیس کرده و آبکش کنید. یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن و کمی زردچوبه تفت دهید.

طرز تهیه پلوی کدو حلوایی
مواد لازم

کدو حلوایی بدون پوست (حبه قندی خردشده) ۵۰۰ گرم
برنج۴ پیمانه
کشمش پلویی۱ پیمانه
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز ۲ عدد
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری


طرز تهیه

۱. برنج را از قبل دو ساعت خیس کرده و آبکش کنید. یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن و کمی زردچوبه تفت دهید. کدو را اضافه کرده، تفت داده، کشمش را شسته و با کدو کمی تفت دهید. یک قاشق سوپخوری شکر و زعفران و درصورت دلخواه یک قاشق سوپخوری رب به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. برنج را ساده دم کنید.

۲. برای درست کردن گوشت قلقلی‌ها گوشت چرخ کرده را در ظرفی بریزید و یک عدد پیاز دیگر را در آن رنده کنید. مقداری هم نمک و فلفل بزنید. حالا با دستتان شروع به ورز دادن کنید تا مایه گوشتی یکدست شود. تابه‌ای آماده کنید و داخل آن مقداری روغن بریزید. کوفته‌ها را در روغن سرخ کرده و به مخلوط کدو اضافه کنید. وقتی که برنج دم کشید، آن را درون دیس کشیده و لابه‌لای آن گوشت و کدو را بریزید و سرو کنید.
منبع: سرآشپز پاپیون

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


طرز تهیه کیک دوبوس خوشمزه با دستور پخت اصلی