گوشت و شیر غذای اهل بیت و انبیا و درمان کننده ضعف بدن
اگر گوشت با شیر (ترجیحاً شیر گاو) پخته شود، بهترین تقویتکننده برای قلب و بدن است .
به گزارش بهداشت نیوز، امام علی علیه السلام:هرگاه مسلمانی ضعیف شد،گوشت وشیر بخورد.همانا خداوند در آن دو قوت قرار داده است.
اگر گوشت با شیر (ترجیحاً شیر گاو) پخته شود، بهترین تقویتکننده برای قلب و بدن است
امام علی (ع) : «هرگاه مسلمان ضعیف شود گوشت با شیر بخورد.»
با توجه به روایت لازم نیست که این غذا همیشه مصرف شود بلکه باید زمان ضعف و موقع لزوم مصرف گردد
حتی اگر ضعف به علت پیری باشد.
امام صادق (ع) از امام باقر (ع) روایت میکند: «پیامبر (ص) فرمودند حضرت نوح (ع) بهسوی خدا از ضعف بدنش شکایت کرد و خدا به او وحی فرمود گوشت را با شیر بپز و آن را بخور زیرا من قوت و برکت را در این دو قرار دادم.»
بهترین گوشت، گوشت گوسفند
بهترین شیر، شیر گاو است
شاید بتوان نتیجه گرفت که راز طول عمر حضرت نوح (ع) همین غذا باشد.
امام صادق (ع) میفرمایند: «کسی که مبتلا به ضعف قلب یا بدن میشود، پس گوشت گوسفند را با شیر بخورد زیرا این بیماری و هر مشکلی که در بدنش است را از تکهتکه بدنش خارج میکند و بدنش را تقویت میکند و لثه را تقویت میکندو چون اکثر طبخ شیر و گوشت رو دوست ندارند می توانند از بلغور شیر یا همان شیر خشک طبیعی استفاده کنند،
نکته مهم این روایت این است که میگوید این غذا بیماریها را از بدن خارج میکند بنابراین این غذا درمان هم هست و بهاینعلت که بیماری را خارج میکند سبب تقویت بدن میشود.
قبلاً خواندیم که گاو قرمز بهتر از گاو سیاه است و بیشتر مراد گاو بومی است.