آموزش ژله هندوانه رنده ای مخصوص شب چله


آموزش ژله هندوانه رنده ای مخصوص شب چله ژله هندوانه رنده ای یک دسر آسان و خوشمزه است که به راحتی با سه بسته ژله میتوانید آنرا به شکل هندوانه برای مهمانان شب یلدا آماده کنید.   مواد لازم ژله هندوانه رنده ای : برای یک قالب گرد بیست سانت ژله قرمز(انار یاآلبالو من انار […] نوشته آموزش ژله هندوانه رنده ای مخصوص شب چله اولین بار در مجله اینترنتی حرف...

آموزش ژله هندوانه رنده ای مخصوص شب چله

ژله هندوانه رنده ای یک دسر آسان و خوشمزه است که به راحتی با سه بسته ژله میتوانید آنرا به شکل هندوانه برای مهمانان شب یلدا آماده کنید.

آموزش ژله هندوانه رنده ای مخصوص شب چله

مواد لازم ژله هندوانه رنده ای :

برای یک قالب گرد بیست سانت

ژله قرمز(انار یاآلبالو من انار زدم چون پررنگ تره )یک بسته +یک لیوان آب +دو ق غ بستنی یا دو ق غ ماست شیرین یا یک سوم لیوان شیر

ژله سبز رنگ (کیوی یا لیمو …ژله لیمو بهتره پر رنگ تره) یک بسته +یک لیوان آبجوش +دو ق غ بستنی یا ماست یا یک سوم لیوان شیر

ژله سفید …ژله آلوئه ورا یک بسته +یک لیوان آبجوش +دو ق غ بستنی یا ماست شیرین یا یک سوم لیوان شیر

یک بسته ژله آلوئورا +یک و نیم لیوان آب جوش برای انتهای کار

آموزش ژله هندوانه رنده ای مخصوص شب چله

آموزش ژله هندوانه رنده ای مخصوص شب چله

آموزش ژله هندوانه رنده ای مخصوص شب چله

طرز تهیه ژله هنـدوانه رنده ای :

اول از همه یک نکته بگم برای ژله میتونید از بستنی یا ماست شیرین و یا شیر استفاده کنید.

برای بستنی و شیر حتما باید کاملا سرد سرد بشه وگرنه ژله با شیر میبره و ژله با بستنی دو لایه میشه.

اما اگر ماست استفاده میکنید ژله ولرم هم باشه ایراد نداره فقط قبل ماست رو خوب هم بزنید تا کاملا یکدست بشه بعد اضافه کنید.

من خودم همیشه از ماست استفاده میکنم چون خیلی لازم نیست صبر کنی ژله سرد سرد بشه و خطر بریدن و غیره نداره.

خیالتان راحت اصلا هم ژله طعم ماست نمیگیره.

برای هر سه رنگ آبجوش رو با ژله مخلوط کنید کامل حل شد بزارین سرد بشه بعد ماست یا شیر یا بستنی رو اضافه کنید بزارید داخل فریزر بزارین یکساعت بمونه تا کامل سفت بشه.

بعد برش بدین و با رنده ، رنده کنید برای رنده کردن فقط در یک جهت رنده کنید که حالت رشته ای پیدا کنه.

کف قالب رو خوب چرب کنید طبق عکس ژله رو داخل ظرف بچینید.

یک بسته ژله آلوئورا رو با آبجوش مخلوط کنید کنار بزارین تا کاملا سرد سرد بشه بعد روی ژله رنده ای که داخل ظرف ریختی بریزید و بزارین داخل یخچال تا ژله کاملا ببنده.

بعد داخل بک ظرف بزرگتر از قالب آبجوش بریزد حدود ده ثانیه قالب رو داخل ظرف بزارید و بعد داخل ظرف مورد نظر برگردانید.

نکته همیشه ظرفی که ژله رو داخلش برمیگردونید از قبل خیس کنید که ژله رو بتوانید حرکت بدین.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه معجون بستنی بسیار خوشمزه و مفید