اهم فعالیتهای شوراهای استانی سازمان نظام روان شناسی در مبارزه با کرونا


اهم فعالیتهای شوراهای استانی سازمان نظام روان شناسی در مبارزه با کرونا

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور، شوراهای استانی سازمان مجموعه فعالیت های خود در ایام شیوع کرونا را در قالب گزارشی به سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور ارائه نمودند که اهم فعالیت های شوراهای استانی به شرح زیر می باشد:

اهم فعالیتهای شوراهای استانی سازمان نظام روان شناسی در مبارزه با کرونا
1. تشکیل کمیته مقابله با استرس و اضطراب بحران کرونا در شوراهای استانی.
2. تهیه لیستی از روان شناسان و مشاوران داوطلب جهت ملحق شدن به سامانه 4030 معرفی شده توسط سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور به منظور پاسخگویی به سوالات مردم پیرامون استرس و اضطراب کرونا.
3. ارایه خدمات روانشناختی و مشاوره آنلاین و رایگان در مورد جنبه های مختلف ویروس کرونا از جمله رعایت بهداشت فردی، آموزش شیوه های کنترل تنفسی و عضلانی، آموزش تن آرامی، کنترل استرس و اضطراب، مقابله با خودبیمارانگاری و علایم وسواس.
4. معرفی همکاران روان شناس و مشاور به شبکه های تلویزیونی و رادیویی استانها جهت تبیین و تشریح شیوه ها و راهکارهای مقابله با استرس و اضطراب کرونا.
5. حضور در رسانه های تصویری، نوشتاری و مجازی و ارائه راهکارهایی جهت کنترل استرس و سبک زندگی در شرایط کرونایی.
6. همکاری با سازمانها به خصوص وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی استان ها و مراکز خدمات روانشناختی و مشاوره جهت ارایه مشاوره رایگان به بیماران، خانواده ها و کادر درمانی بیمارستان ها جهت ارایه راهکارهای کنترل استرس و اضطراب کرونایی.
7. تشکیل کمپین ها و گروه هایی تحت عنوان کمپین آموزش مقابله با کرونا و گروه پویش جهت ارایه راهنمایی در رابطه با پیامدهای روانی اجتماعی انتشار گسترده ویروس کرونا.
8. تدوین و مدیریت بسته های آموزشی تحت عنوان تاب آوری در مقابله با کرونا، خود مراقبتی و دیگر مراقبتی، کاهش استرس و اضطراب، وسواس، تاب آوری خانواده، تقویت رابطه زوجین، آموزش والدین، مهارتهای ماندن در خانه، ارتقاءسلامت روان خانواده.
9. راه اندازی گروههای پیام رسان مجازی و تولید محتوای مرتبط با حوزه روانشناختی به منظور کاهش اضطراب ،استرس، نگرانی و وسواس کرونا.
10. برگزاری جلسات اینستاگرامی زنده و ارائه راهکارهای کنترل استرس و سبک زندگی در شرایط کرونایی.
11. راه اندازی کارگروههای تولید محتوا از جمله تالیف، ترجمه، تحقیق و گردآوری در زمینه مداخله روانی در مقابله با کرونا و ایام پسا کرونا.
12. تولید محتوای نشر تراکت و پیامهای تصویری و شنیداری در جهت اطلاع رسانی و پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا و کاهش اضطراب و استرس آن.

منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

بررسی و تحلیل علل بروز اضطراب جدایی در بزرگسالان