اما و اگر جوشاندن آب آشامیدنی در مناطق مشکوک


با شروع همه گیری بیماری کووید-19، یکی از موارد مهم، اطمینان یافتن از ایمن بودن آب است. با توجه به اینکه ویروس عامل…

 اما و اگر جوشاندن آب آشامیدنی در مناطق مشکوک

اینفوگرافیک؛

اما و اگر جوشاندن آب آشامیدنی در مناطق مشکوک
سیناپرس: با شروع همه گیری بیماری کووید-19، یکی از موارد مهم، اطمینان یافتن از ایمن بودن آب است. با توجه به اینکه ویروس عامل این بیماری در مدفوع افراد مبتلا مشاهده شده است، بنابراین احتمال آلودگی آب و فاضلاب به آن وجود دارد.

شواهد نشان می دهد که وجود ویروس کرونا در آب آشامیدنی تصفیه نشده امکان پذیر است، اما تاکنون در منابع آب آشامیدنی تصفیه شده مشاهده نشده است. مطالعات نشان می دهند که ویروس کرونا به مدت چند روز تا چند هفته در آب یا فاضلاب قابلیت عفونت‌زایی خود را حفظ می‌کند.

در این اینفوگرافیک اما و اگرهای جوشاندن آب آشامیدنی در مناطق مشکوک را خواهیم دید.

 اما و اگر جوشاندن آب آشامیدنی در مناطق مشکوک

لینک کوتاه

منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

ببینید | تمجید زاکانی از شهید رئیسی: رئیس جمهور شهید منت می‌کشید که خدمت کند