پایان مطالعات اولیه نانو کپسوله کردن داروی ضد سرطان مغز


پایان مطالعات اولیه نانو کپسوله کردن داروی ضد سرطان مغز

پژوهشگران ایرانی در تلاش برای افزایش کارایی داروی سرطان مغز با استفاده از فرآیند نانو کپسوله کردن موفق به اتمام کارهای مطالعاتی اولیه نانو انکپسولاسیون این دارو شدند.

پایان مطالعات اولیه نانو کپسوله کردن داروی ضد سرطان مغز

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،غلامعلی فرزی، عضو هیئت علمی دانشگاه حکیم سبزواری اظهار کرد: پژوهشگرانی از این دانشگاه با همکاری محققانی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد و پژوهشگرانی از کشور‌های فرانسه، انگلیس و ایتالیا در حال انجام یک طرح تحقیقاتی هستند.

او افزود: نانو انکپسولاسیون به فرآیند ایجاد لایه (لفافه) بسیار نازک (در مقیاس نانو) پلیمری در اطراف نانو ذرات دارو گفته می‌شود. این طرح به منظور افزایش اثربخشی و کاهش عوارض جانبی داروی ضد سرطان مغز موجود با استفاده از تکنیک نانو انکپسولاسیون درحال انجام است.

این پژوهشگر تاکید کرد: دارو‌های ضد سرطان مغز موجود دارای عوارض جانبی متعددی هستند که با اجرای این طرح تحقیقاتی در تلاش هستیم عوارض جانبی آن‌ها به حداقل ممکن برسد.

این استاد دانشگاه حکیم سبزواری ادامه داد: یکی از محور‌های پژوهشی بر روی انکپسولاسیون دارو‌های ضد سرطان از حدود ۱۰ سال قبل آغاز شد، اما فعالیت بر روی داروی سرطان مغز از حدود یک سال پیش شروع شد که امیدواریم با حمایت‌های مناسب سرمایه گذاران و دستگاه‌های متولی، مراحل مختلف خود را طی کرده و وارد بازار شود.

فرزی با یادآوری اینکه دارو‌های موجود کارایی لازم را ندارند، ادامه داد: در تلاش هستیم با ایجاد پوسته پلیمری در اطراف دارو‌های موجود، کارایی آن‌ها را ارتقا بخشیم به عبارتی نتیجه کار ما از یک طرف ساخت دارو‌هایی با کارایی بالاتر و از طرف دیگر بهبود بیماری با سرعت و کیفیت بهتری انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید

آخرین وضعیت سه داروی درمان کرونا/ تولید دارو‌های کووید ۱۹ با یک دهم قیمت در ایران

او گفت: با حمایت سرمایه گذاران و همراهی مسئولان حدود سه سال دیگر، همه مراحل این دارو انجام شده و به عبارتی این دارو به مرحله تولید صنعتی رسیده و محصول وارد بازار می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: در این زمینه پژوهشگرانی از کشور‌های آمریکا، آلمان، فرانسه، بلژیک و ژاپن، تحقیقات در این زمینه انجام دادند که تیم تحقیقاتی ما هم همپای آنان به پیش می‌روند. افراد مبتلا به تومور مغزی به خصوص گلیوبلاستوما (نوع خاصی از تومور مغزی)، مدت عمر خیلی محدودی دارند. طول عمر این بیماران از زمان بروز بیماری حدود ۲ سال است.

او با بیان اینکه داروی ضدتومور‌های مغزی موجود با وجود بازدهی پایین از پیچیدگی خاصی برخوردار هستند، تصریح کرد: در تلاشیم با افزایش کارایی این دارو‌ها سبب نجات جان بیماران شویم تا آنان بتوانند سالیان طولانی به زندگی خود ادامه دهند.

انتهای پیام/


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

کدام نوع ورزش برای سیاتیک مفید است؟