طرز تهیه پاستا با تن ماهی


طرز تهیه پاستا با تن ماهی

استفاده از مارچوبه و منداب باعث میشه که این غذا نسبت به کنسرو تن ماهی، غذایی سبک تر و ترد تر باشه.

طرز تهیه پاستا با تن ماهی
استفاده از مارچوبه و منداب باعث میشه که این غذا نسبت به کنسرو تن ماهی، غذایی سبک تر و ترد تر باشه.
مواد لازم

کره ۲ قاشق غذاخوری پاستا ۲۳۰ گرم آب مرغ یک و سه چهارم پیمانه موسیر ۴ عدد نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم مارچوبه ۴۵۰ گرم منداب ۱۵۰ گرم پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه رنده پوست لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری آبلیمو ۴ قاشق چای خوری تن ماهی ۳۰۰ گرم روغن زیتون به میزان لازم
آماده کردن مواد برای تهیه پاستا با تن ماهی:

۱. از پاستا با شکل دلخواهتون استفاده کنید.

2. موسیر‌ها رو پوست گرفته و نازک برش بزنید.

۳. مارچوبه‌ها رو تمیز بشویید و به شکل قطعات ۴ سانتی‌متری برش بزنید.

4. از پنیر پارمزان رنده شده استفاده کنید.

۵. روغن اضافی تن ماهی رو بگیرید.
طرز تهیه

۱. در قابلمه ای، کره رو با پاستا، آب مرغ، ۲ پیمانه آب و موسیر ترکیب کنید. به اون ها کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بجوشونید.

2. حرارت رو روی متوسط به بالا تنظیم کنید و در حالی که مواد رو مدام هم می زنید برای ۵ دقیقه یا تا زمانی که پاستا زیر دندان بیاد، بپزید.

۳. مارچوبه‌ها رو اضافه کنید و برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه بپزید. منداب، پنیر پارمزان رنده شده و رنده پوست لیمو رو اضافه کنید.

4. تن ماهی و آبلیمو رو هم با سایر مواد ترکیب کنید. غذا رو فورا سرو کنید. برای سرو مقداری روغن زیتون، رنده پنیر پارمزان و فلفل سیاه روی پاستا بریزید.
منبع:وب‌سایت آشپزباشی

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

33 روش ساده و سریع از بین بردن بوی زهم مرغ قبل و بعد از پخت