دستور پخت پنکیک موز و توت فرنگی
پنکیک موز و توت فرنگی یکی از انواع پنکیکها میباشد که به دلیل ترکیب موز و توت فرنگی بسیار خوشمزه و ساده است و میتوانید در فصل بهار و تابستان همزمان با رسیدن توت فرنگی تازه ین پنکیک را برای صبحانه یا...
پنکیکها در واقع یک نوع کیک فوری هستند که به سادگی تهیه میشوند و ابزار خاصی برای تهیه این پنکیکها لازم نیست. شما میتوانید پنکیکها را در طعمها و مزههای مختلف تهیه و سرو کنید. پنکیک موز و توت فرنگی به تنهایی زیاد شیرین نیست و میتوانید با نوتلا یا عسل آن را سرو کنید. اگر به تهیه پنکیکها با طعمهای مختلف علاقه دارید این پنکیک را در ذهن داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه پنکیک موز و توت فرنگی
- آرد سفید ۱ و ۱/۲ پیمنه
- شکر ۲ ق غذا خوری
- بیکینگ پودر ۱ و ۱/۲ ق چای خوری
- نمک ۱/۴ ق چای خوری
- شیر کم چرب ۱/۴ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- روغن ۱ ق غذا خوری
- وانیل نوک ق چای خوری
- توت فرنگی له شده ۱ پیمانه
- موز ۱ عدد
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا همه مواد را در دما محیط قرار دهید. سپس توت فرنگیها را پوره کنید، میتوانید از مخلوط کن یا گوشکوب برقی برای میکس کردن مواد استفاده کنید. موز را نیز با کمک چنگال له و پوره کنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
داخل یک کاسه آرد و بیکینگ پودر و نمک و شکر را باهم مخلوط کنید. بهتر است آرد را الک کنید. داخل یک کاسه دیگر تخم مرغ، وانیل و شکر را باهم مخلوط و با همزن دستی یا برقی بزنید تا مواد مخلوط شود. سپس روغن و شیر را نیز اضافه کنید.
مرحله سوم: تهیه مایه پنکیک موز و توت فرنگی
در ادامه باید مخلوط توت فرنگی و موز را اضافه کنید و هم بزنید. در انتها مخلوط آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلولههای آرد باز شود. اگر خیلی گلوله شد میتوانید از صافی عبور دهید. این مخلوط تهیه شده را برای ۱۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید.
مرحله چهارم: پخت پنکیک موز و توت فرنگی
داخل یک تابه را با کمی روغن چرب کنید و از مواد پنکیک با کمک ملاقه از مواد پنکیک داخل تابه ریخته و صبر کنید روی پنکیک حباب بزند، سپس برگردانید تا طرف دیگر پخته شود. به همین ترتیب همه مواد را تهیه کنید و روی هم قرار دهید و با عسل سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه پنکیک موز و توت فرنگی
اگر مواد پنکیک خیلی سفت بود کمی شیر و اگر خیلی شل بود آرد اضافه کنید.
برای اینکه پنکیک پف بیشتری کند میتوانید از کمی جوش شیرین نیز استفاده کنید.
بجای روغن از کره نیز میتوانید استفاده کنید.
اگر مواد پنکیک خیلی سفت بود کمی شیر و اگر خیلی شل بود آرد اضافه کنید.
برای اینکه پنکیک پف بیشتری کند میتوانید از کمی جوش شیرین نیز استفاده کنید.
بجای روغن از کره نیز میتوانید استفاده کنید.