عکس/سوغات دیرینه مشهد


عکس/سوغات دیرینه مشهد

در نبات اما تفاوت‌هایی وجود دارد؛ شکر پس از حرارت بالا در ظرف‌های مخصوص که پاتیل نامیده می‌شود، قرار می‌گیرد. پاتیل‌ها از قبل با نخ پنبه‌ای بندکشی می‌شود تا نبات خرد نشود.

عکس/سوغات دیرینه مشهد
عکس/سوغات دیرینه مشهد
عکس/سوغات دیرینه مشهد
عکس/سوغات دیرینه مشهد
عکس/سوغات دیرینه مشهد
عکس/سوغات دیرینه مشهد
عکس/سوغات دیرینه مشهد
عکس/سوغات دیرینه مشهد
عکس/سوغات دیرینه مشهد
عکس/سوغات دیرینه مشهد
عکس/سوغات دیرینه مشهد
عکس/سوغات دیرینه مشهد
عکس/سوغات دیرینه مشهد
عکس/سوغات دیرینه مشهد
عکس/سوغات دیرینه مشهد
عکس/سوغات دیرینه مشهد
عکس/سوغات دیرینه مشهد
عکس/سوغات دیرینه مشهد
عکس/سوغات دیرینه مشهد

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

ببینید | لحظه به دام افتادن پژو 405 شوتی در دام پلیس؛ تعقیب و گریز در اتوبان حاجی‌آباد