از آموزش موکب داری تا برگزاری جشن تکلیف دهه هشتادی ها در باشگاه قرآنی


از آموزش موکب داری تا برگزاری جشن تکلیف دهه هشتادی ها در باشگاه قرآنی

وقتی به بخش دهه هشتادی‌های سی‌امین نمایشگاه بین المللی قرآن وارد می‌شوید، موکب کوچک و دوست داشتنی جلب توجه می کند. دهه هشتادی ها در موکب حضرت قاسم (ع) همه نکات موکب داری را می آموزند.

به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم که همزمان با روز جمهوری اسلامی ایران و با حضور رئیس جمهوری در 12 فروردین ماه آغاز به کار کرد در چند گذشته با استقبال چشمگیر مردم مواجه شده است. همان ابتدا که برای دیدن چند بخش از ۴۹ بخش نمایشگاه وارد شبستان مصلی می شوید، اگر همراه اول داشته باشید، با یک پیامک پذیرایی می شوید که ضمن خوشامدگویی یک نقشه راهنمای دیجیتالی تقدیمتان می کند و می توانید بخش های مختلف را رصد کنید.

امسال بسیاری از غرفه های نمایشگاه از اولین روز فعالیت خود را آغاز کرده بودند. از نهضت جهانی نهج البلاغه خوانی و بخش دختران و بانوان بگیرید تا بخش های مشاوره و دهه هشتادی ها.

غرفه دهه هشتادی های سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با وسعت بیش از یک هزار مترمربع با خدمات متعددی همچون جام رمضان (مسابقات بازی های رایانه ای)، لیزر تگ، اتاق فرار و ... میزبان نوجوانان و خانواده های شان است.

اولین دوره لیگ جام رمضان ویژه ورزش های الکترونیکی در ایام ماه مبارک رمضان و در غرفه دهه هشتادی های سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می شود که در حال حاضر یک هزار نفر در این دوره از رقابت ها شرکت کرده اند.

لیزرتگ نیز یک ورزش و بازی بدون خطر است که در غرفه دهه هشتادی ها برگزار می شود و شرکت کنندگان می توانند در آن رقابت کنند. جنس اسلحه این بازی و تیر آن از نوع لیزر است و با برخورد با حس گرهایی که روی لباس بازیکنان تعبیه شده مقدار صدمات مشخص می شود.

بخشی از غرفه دهه هشتادی ها به «اتاق فرار» اختصاص یافته است. اتاق فرار که راز ذوالقرنین را برای نوجوانان و جوانان بازگویی می کند. شرکت کنندگان در اتاق فرار با معماهای متعددی مواجه هستند که برای خارج شدن از اتاق فرار باید معماهای موجود در این اتاق را حل کنند. اتاق فرار یک سرگرمی محبوب در بین نوجوانان و جوانان است که در کنار حل معما به دانش آنها در زمینه ذوالقرنین افزوده می شود.

استفاده از تکنولوژی روز یکی از مختصات نوجوانان امروز است که در این راستا غرفه دهه هشتادی های سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در بخش متا هیات با استفاده از تکنولوژی واقعیت مجازی (VR) انیمیشن 360 درجه ای واقعه عاشورا را به نمایش گذاشته است.

بخش دیگری از غرفه دهه هشتادی ها به «موکب حضرت قاسم (ع)» اختصاص یافته است که در این بخش به نوجوانان آداب موکب داری آموزش داده می شود. نکته قابل توجه این است که آموزش موکب داری توسط نوجوانان ارائه می شود.

در بخش «بازی سرا» نیز سعی شده است با برگزاری چالش های روزانه در بازی های رایانه ای و با محتوای اسلامی یک محیط مفرح برای نوجوانان ایجاد شود.

همچنین نوجوانان می توانند در غرفه دهه هشتادی های سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم بازی های موبایلی را تجربه کنند. گیمرها در بخش تجربه بازی های موبایلی می توانند برخی بازی های موبایلی ایرانی- اسلامی را با تلویزیون های لمسی بازی کنند.

«باشگاه قرآنی» یک محفل امروزی در راستای هویت افزایی بین نوجوانان دهه هشتادی است که در غرفه دهه هشتادی ها پذیرای نوجوانان و خانواده هایشان است. اجرای برنامه های متنوع قرآنی و معرفتی، برگزاری نشست های صمیمی و پرسش و پاسخ و اجرای سرودهای اسلامی و انقلابی توسط دهه هشتادی ها از جلمه برنامه های باشگاه قرآنی دهه هشتادی ها را تشکیل می دهد.

یکی از ابتکاراتی که در غرفه دهه هشتادی ها می توان دید، برگزاری جشن تکلیف برای دختران و پسرانی است که به سن تکلیف رسیده اند. این مراسم هر شب از ساعت 19:30 تا 20:30 در غرفه دهه هشتادی های سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزار می شود.

گفتنی است، سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از ۱۲ تا ۲۶ فروردین ماه و از ساعت ۱۷ تا ۲۴ با شعار «می‌خوانمت» میزبان بازدیدکنندگان در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) است.

پایان پیام/47

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

ویژه برنامه شهادت امام‌هادی(ع) در حرم حضرت معصومه(س)