دستور العمل آسان و مقرون به صرفه مرنگ ایتالیایی فقط در 15 دقیقه!


دستور العمل آسان و مقرون به صرفه مرنگ ایتالیایی فقط در 15 دقیقه!

مرنگ ایتالیایی یا پفک را می توانید تنها با سفیده تخم مرغ درست نمایید و به تنهایی سرو کرده و یا به عنوان تزیین برای کیک یا دسر مورد استفاده قرار دهید.

طرز پخت مرنگ ایتالیایی

مواد لازم: 150 گرم سفیده تخم مرغ (4 سفیده) 375 گرم شکر معمولی 100 میلی لیتر آب 2 پاکت شکر وانیلی (به جای 1 قاشق چایخوری شکر + 1/2 قاشق چای خوری جوهر وانیل) 1 قاشق چایخوری نمک میوه با طعم لیمو به شربت اضافه شده در آخر وقتی حرارت را خاموش کردید = (می توان با 1 قاشق چایخوری آبلیمو جایگزین کرد) = به سفیده هایی که در حال هم زدن هستند اضافه می شود. درجه حرارت شربت =117 -120 درجه این مرنگ ایتالیایی در دمای اتاق 5 ساعت ماندگاری دارد، در یخچال 3 روز ماندگاری دارد، تزیین به همین ترتیب باقی می ماند. حتی می توانید آن را فریز کنید و 1 ماه بدون مشکل دوام می آورد



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

جملات تولدت مبارک پسرم (جملات زیبای تبریک تولد مادر به پسر)