مواد لازم:
گوشت ۲۵۰ گرم
بادمجان ۴ عدد
برنج ۲ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آب ۳ لیوان
پیاز ۲ عدد
پیاز سرخ شده ۱ عدد
پودر زیره سیاه ۱ قاشق غذا خوری
سیب زمینی به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
طرز تهیه:
۱ ابتدا گوشت را از چربی پاک کرده و بشویید و به صورت خورشتی خرد کرده و آن را با کمی پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و آب بپزید تا آب آن کاملاً کشیده شود. سپس آن را کنار بگذارید.
۲ بادمجان ها را پوست کنده و حلقه حلقه کنیدوکمی نمک روی آن بپاشید.سپس در روغن دوطرف آنها را سرخ کنید و کنار بگذارید.
۳ برنج را در ظرفی مناسب به مرحله آبکشی رسانده و آبکش کنید و کف قابلمه روغن بریزید و از سیبزمینی برای تهدیگ استفاده کنید. سپس روی آن یک کفگیر برنج بریزید و روی آن بادمجان بچینید. روی بادمجانها کمی از پودر زیره و پیاز سرخ کرده بپاشید و بعد دوباره برنج، بادمجان، پیاز سرخ کرده و پودر زیره بریزید تا مواد تمام شود.
۴ سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا برنج دم بکشد. زعفران آبکرده را نیز روی برنج بدهید. وقتی برنج کاملاً دم کشید آن را در دیس بکشید و روی آن را با گوشت تزیین کرده و میل کنید.در صورت تمایل میتوانید روی دیس پلو کره آبکرده نیز بدهید.
سایر نکات:
در صورت تمایل از گوشت چرخ شده به جای تکه ای استفاده کنید
این غذا را به صورت کته هم میتوانید طبخ کنید اما حواستان باشد بادمجان و گوشت را هنگام دم انداختن اضافه کنید.منبع: پاپیون