غم و غصه را با این 6 ماده غذایی فراموش کنید


غم و غصه را با این 6 ماده غذایی فراموش کنید

به گزارش بهداشت نیوز، در میان خوراکی های مختلف شش خوراکی به کاهش علائم افسردگی کمک فراوانی می کنند و تاثیرشان از داروهای ضد افسردگی بیشتر است: زغال اخته: این میوه حاوی اسید آمینه تیروزین است و به مغز برای سنتز دوپامین کمک می کند و...

به گزارش بهداشت نیوز، در میان خوراکی های مختلف شش خوراکی به کاهش علائم افسردگی کمک فراوانی می کنند و تاثیرشان از داروهای ضد افسردگی بیشتر است:

زغال اخته: این میوه حاوی اسید آمینه تیروزین است و به مغز برای سنتز دوپامین کمک می کند و احساس نشاط را ترویج می دهد.

شکلات تلخ: حاوی فنیل‌ اتیل ‌آمین، آناندامید، تئوبرومین و کافئین است و برای همین هم روی خلق و خوی افراد تاثیر می‌گذارد. فنیل اتیل ‌آمین و آناندامید نشاط آور است. کافئین و تئوبرومین نیز تحریک کننده‌ بدن و مغز است.

قهوه: مانند زغال اخته باعث آزاد شدن دوپامین می شود. مطالعات محققان دانشگاه هاروارد نشان داده زنانی که به طور منظم حداقل دو فنجان در روز قهوه می نوشند، 15 درصد کمتر به افسردگی در مقایسه با همتایان خود مبتلا می شوند.

دانه کدو تنبل: دانه های کوچک و سبز کدو تنبل حاوی تریپتوفان است. اسید آمینه ای که کمک به تولید سروتونین می کند و احساس خوشی را افزایش می دهد در ضمن می تواند جایگزین خوبی برای میان وعده های ناسالم باشد.

ماهی آزاد: حاوی اسید چرب مفید امگا 3 و فسفر است که به نوعی به عنوان غذای مغز شناخته می شود. این مواد غذایی با تاثیر مثبتی که بر فعالیت مغز دارند باعث می شوند تا فعالیت مغز افزایش یافته و سیستم عصبی انسان از حالت سستی و کرختی خارج شود. برخی مطالعات حاکی از آنند کسانی که بیشتر ماهی می خورند، 20 درصد کمتر از دیگران دچار تجربه افسردگی می شوند.

اسفناج: اسفناج آن قدرها هم که تصور می‌شود آهن ندارد در عوض منبع ویتامین ب 2 است که نقش موثری در تولید انرژی دارد. این سبزی مفید سرشار از ویتامین ب 6 نیز هست که در حفظ و کنترل تعادل روحی ما موثر است. از این گذشته اسفناج منبع خوب منیزیم و مواد معدنی است.

منبع: آوای سلامت


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

آواز ماندگار؛ تمرین آواز استاد محمدرضا شجریان با همایون در 9 سالگی/ بنازم به این صدا ک...