شکستن گوشی های آیفون در ترکیه بخاطر تحریم های آمریکا به گزارش اولی ها: بعد از صحبت های دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و اعمال برخی تحریم ها علیه ترکیه و تغییر دادن برخی تعرفه های صادرات و واردات و تحریم برخی از مقامات رسمی این کشور توسط آمریکا، ارزش پول ترکیه با سقوط آزاد مواجه شده و از ابتدای سال حدود 40 درصد از ارزش خود را در مقابل با دلار آمریکا از دست داد که این امر سبب شد تا مردم تصمیم به شکستن گوشی های آیفون و سوزاندن دلارهای خود گرفتند بطوری که شکستن گوشی های آیفون توسط کاربران ترکیه ای تبدیل به خبری داغ در سراسر دنیا شده است.

شکستن گوشی های آیفون در ترکیه بخاطر تحریم های آمریکا + فیلم

شکستن گوشی های آیفون در ترکیه بخاطر تحریم های آمریکا

امروز در ترکیه، یکی از داغ‌ترین چالش‌ها شکستن گوشی های آیفون محسوب می‌شود. کاربران گوشی های هوشمند اپل تصمیم دارند با این کار، از صحبت‌های رییس جمهورشان حمایت کنند، چرا که وی بعد از اعمال تحریم‌های جدید آمریکا از مردم خواسته است استفاده از محصولات شرکت آمریکایی اپل را کنار بگذارند.

بعد از صدور این درخواست، در یوتیوب، توییتر و دیگر شبکه‌های اجتماعی تصاویر و ویدیوهای مختلفی از کاربران ترکیه‌ای دیده شد که در حال شکستن گوشی های آیفون خود بودند.

فیلم شکستن گوشی های آیفون در ترکیه

چالش شکستن گوشی های آیفون از کجا ریشه می‌گیرد؟

رییس جمهور ترکیه مدتی پیش، درخواست آمریکا به منظور آزادی اندرو برانسون (Andrew Brunson) را نپذیرفت و دونالد ترامپ نیز در پاسخ، تعرفه‌های آلومینیوم و فولاد وارداتی را دو برابر کرد. اندرو برانسون در اکتبر سال 2016، به اتهام همکاری با سازمان گولن و دست داشتن در کودتای بدون نتیجه این کشور، توسط نیروهای امنیتی ترکیه بازداشت شده است. آمریکا با رد این ادعا عقیده دارد اندرو برانسون به دلایل سیاسی دیگری در ترکیه زندانی شده و دست داشتن وی در کودتا صحت ندارد.

رجب طیب اردوغان به مردم کشورش گفت برای کاربران کنونی محصولات اپل، گوشی های سامسونگ به منظور مهاجرت کردند وجود دارند. آن‌ها همچنین می‌توانند از محصولات داخلی همچون Vestel Venus خریداری کنند. رییس جمهور ترکیه مدعی شد قرار است تولیدات برند Vestel Venus به اندازه‌ای برسد که نیاز همه مردم ترکیه را جواب بدهد. وی معتقد است مردم ترکیه، سزاوار استفاده از محصولاتی باکیفیت‌تر در مقایسه با کالاهای وارد شده از آمریکا هستند.

به نظر شما، وقتی کشوری اقدام به تحریم کشور دیگری می‌کند، مردم کشور تحریم شده باید چه عکس‌العملی نشان بدهند؟ آیا باید همچنان محصولات کشور تحریم‌کننده را خریداری کرده و یا به نشانه زیر پا گذاشته شدن حقوق و تحقیر شدنشان، آن‌ها نیز کالاهایی را تحریم کرده و آن‌ها را خریداری نکنند؟