چرا آمریکا تا به حال به ایران حمله نکرده؟

منبع خبر / گوناگون / 4 روز پیش

چرا آمریکا تا به حال به ایران حمله نکرده؟

چند دهه است که ایالات متحده مدام ایران را تهدید به حمله نظامی می کند و دایم در صحبت هایشان مطرح می کنند که گزینه نظامی روی میز است.

بر کسی پوشیده نیست که لابی صهیونیستی و لابی موسوم به لابی عربی در موارد زیادی بسیار تلاش کردند که آمریکایی ها را متقاعد کنند تا به ایران حمله نظامی کنند.
حتی ویکی لیکس هم نامه ای به امضای مرحوم ملک عبد الله بن عبد العزیز را فاش کردند که در آن عربستان تعهد کرده بود همه هزینه های جنگ آمریکا با ایران را تقبل کند.
این ماجرا در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ به اوج خود رسید و برخی کشورهای عربی و اسرائیل بسیار امیدوار بودند به دلیل صمیمیتی که با ترامپ داشتند وی حاضر باشد تا آخرین سرباز آمریکایی با ایران بجنگد اما طبق گفته های جان بولتون ترامپ زیر بار نرفت و فقط به آنها گفت که حاضر است تسلیحاتی را که برای جنگ با ایران نیاز دارند به آنها بفروشد.
ترامپ حتی حاضر نشد مانند بایدن که تسلیحات مجانی از جیب مالیات دهندگان آمریکایی را در اختیار اوکراین و اسرائیل قرار داد، تسلیحات در اختیار آنها قرار دهد، سرباز که جای خود دارد.
این روزها هم برخی شروع کرده اند در ایالات متحده بحث ضرورت حمله آمریکا به ایران را مطرح کنند و حتی برخی بحث آن را مطرح می کنند که مانند حملات به عراق ایالات متحده باید برای مدتی طولانی ایرانی ها را بمباران کند تا دیگر امکان دفاع از خود را نداشته باشد و بعد به ایران حمله کند.
جالب اینکه این طرح را همان افرادی که ادعا می کنند ایرانی هست مطرح می کنند، تعدادی خودفروخته که معلوم نیست ریشه شان از کجا است و جدیدا هم که مد شده هر کس که چند کلمه فارسی بلد است می آید ادعا می کند کارشناس ایران است تا بلکه از دشمنان ایران بتواند پول و پله ای به جیب بزند.
البته به نظر می رسد تیم بایدن دارند در روزهای آخر عمر خود تلاش می کنند شرایطی ایجاد کنند تا دولت بعدی آمریکا، یعنی ترامپ، درگیر شرایطی شود که نتواند طی چهارسال آینده کاری از پیش ببرد و شکست بخورد تا به مردم آمریکا بگویند ببینید ترامپ هم نتوانست کاری کند.
پس از جنگ ایران و عراق، ایران به شدت به سمت تولید تسلیحات دفاعی برای خود رفت و به قول معروف از صفر شروع کرد تسلیحاتی را تولید کند که موازنه دفاعی ایجاد کند.
به یاد دارم وقتی که این برنامه شروع شد من رئیس کانون صنفی آموزشگاه های فنی و حرفه ای ومدیر عامل انجمن تخصصی رایانه کشور بودم، چند سال بعد از جنگ عراق بر علیه ایران بود.
در آن زمان حجم تقاضاها برای آموزش های فنی و حرفه ای و تخصصی در زمینه های فناوری به شدت افزایش یافت و بحث اینکه ایران می خواهد در زمینه فناوری به سرعت پیش برود بسیار زیاد بود.
برخی خود فروختگان و وطن فروشان هم در رسانه های کشور این همت جوانان ایرانی را به سخره می گرفتند که در جهانی که ایران و دیگر کشورهای اسلامی صدها سال از کشورهای دیگر از نظر فناوری عقب افتاده اند اینها می خواهند چگونه این فاصله را جبران کنند.
برخی هم تحت تاثیر اینها قرار گرفته بودند و فشار می آوردند که هزینه هایی که روی تولید تسلیحات دفاعی انجام می شود را باید جای دیگری هزینه کرد و اینها بیهوده است و...
به یاد دارم در یکی از جلسات شهید تهرانی مقدم را ملاقات کردم و وی بحث ما می توانیم را مطرح می کرد و بنده وی را تایید کردم و برخی به ما دو نفر حمله لفظی کردند که شما چه می گویید.
بنده در آن زمان گزارشی را ارائه دادم که در آن جوانان ایرانی در المپیاد های بین المللی توانسته بودند مدالهای بسیار ارزشمندی را کسب کنند و این گزارش سطح هوشی جوانان ایرانی را جزو ده کشور اول جهان ارزیابی می کرد و اظهار می داشتم که ما اگر بخواهیم قطعا می توانیم چون سطح هوشی جوانان ما چندین مرتبه از همان آمریکایی ها که این همه در زمینه فناوری جلو رفته اند بالاتر است.
همان هم شد، ما توانستیم فاصله چند صد ساله که میان ما و آنها بود را طی چند سال جبران کنیم و امروزه ایران در بازارهای تسلیحاتی جهانی حرف برای زدن دارد و موشک ها و پهباد های ایرانی این توان را دارند که جنگ های بزرگی مانند جنگ میان روسیه و ناتو را تغییر دهند.
شاید در آن زمان تصورش هم برای برخی افراد ضعیف النفس و شل اعتماد به توانمندی جوانان ایرانی امکان پذیر نبود.
همین که این روزها می شنوید که غربی ها هیاهو راه انداخته اند که ایران موشک و پهباد برای روسیه فرستاده تا در مقابل ناتو از آنها استفاده کند بس کافی است تا متوجه شوید که امروزه چه قدر ما در زمینه موشک و پهباد و... پیشرفت کرده ایم که اینها می ترسند مبادا ایران موازنه قوا در اروپای شرقی را تغییر دهد.
امروزه می بینید که برخی کارشناسان اینها هیاهو راه انداخته اند که چون اسد سقوط کرده دیگر فرصت مناسب است تا به ایران حمله کنند، قبل از اسد هم عراق و افغانستان سقوط کردند و آمریکا جسارت حمله به ایران را نکرد، در آن زمان تازه توانمندی ایران از نظر دفاعی بسیار کمتر از حال بود.
مساله این است که آمریکایی ها به خوبی می دانند حمله به ایران مانند حمله به عراق و یا افغانستان نیست، ایرانی ها جوانانی دارند که طبق گزارش امروز سازمان بین المللی بررسی سطح هوش کشورها در رتبه دوم جهانی قرار دارند می توانید به گزارش آنها در این لینک مراجعه کنید:
آمریکایی ها به خوبی می دانند ایرانی ها بر عکس دیگر مردمان منطقه در صورتی که جنگ بر علیه آنها راه بیافتد در مقابل دشمن با هم متحد می شوند و آنقدر توان و هوش و استعداد دارند که به سرعت بتوانند شرایط دفاع از خود و ضربه زدن به دشمن را فراهم کنند و در واقع دلیل اصلی خودداری آمریکا از حمله به ایران این بوده و هست که با وقوع چنین حمله ای هیچ بعید نیست که ایرانی ها دست به تولید سریع تسلیحاتی که نیاز دارند بزنند تا با آمریکایی ها مقابله کنند و حتی ممکن است دست به تولید تسلیحات هسته ای هم بزنند.
امروزه آمریکایی ها با استفاده از ابزار تهدید و وعده و وعید و مذاکره و... تلاش می کنند ایران را مجاب کنند که به سمت تولید تسلیحات هسته ای نرود اما اگر به ایران حمله کنند کار تمام است.
علاوه بر توانمندی جوانان ایرانی از نظر هوش و استعداد آمریکایی ها به خوبی می دانند که ایرانی ها جسارت حمله به آنها را دارند و اگر جنگ شود قطعا همه پایگاه های آنها می تواند هدف ایرانی ها باشد و همچنین منابع انرژی جهان می تواند در تهدید ایران قرار بگیرد.
پس دو دلیل اصلی وجود دارد که آنها جسارت حمله به ایران را پیدا نکرده اند، یکی بحث هوش جوانان ایرانی و توانمندی واستعداد آنها و دیگری قدرت میدان وجسارت نیروهای مسلح ایرانی است.
مطمئن باشید اگر آمریکایی ها یک لحظه امیدوار شوند که ایران توانمندی دفاع از خود و یا ضربه زدن به آنها را ندارد درنگ نمی کنند و به ایران حمله می کنند.
در چنین شرایطی به نظر می رسد که آمریکایی ها و مزدورانشان که بسیاری می توانند حتی داخلی هم باشند، در تلاش هستند یکی از ارکان قدرت ایران که از آن واهمه دارند یعنی هوش و استعداد جوانان ایرانی، را از ایران بگیرند و با تشویق جوانان ایرانی به مهاجرت و جلای وطن دارند این کار را انجام می دهند.
برخی را هم که متاسفانه نمی دانم بگویم عمدی یا سهوی در حالی که جهان را آب برده خواب برده چرا که به جای اینکه شرایط ماندن را برای نخبگان بهتر کنند شرایطی ایجاد می کنند که نخبگان به هر ترتیبی شده از کشور فرار کنند.
البته ظاهرا اینها کمر به فراری دادن سرمایه داران هم بسته اند و بعید به نظر می آید تصمیمات وقوانین و مقرراتی که موجب فراری سرمایه داران و نخبگان می شود و کارهایی که دقیقا همان اهدافی که آمریکا از تحریم ها دارد را محقق می کند بدون برنامه باشد.
تنها زمانی آمریکا به ایران حمله خواهد کرد که مطمئن باشد کشور از نخبگان خالی شده.

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عکس تأسف بار از گلشیفته فراهانی با مرد عرب!