طرز تهیه نان مارمالادی خانگی یک دسر خوشمزه و آسان!

طرز تهیه نان مارمالادی را در این مطلب قراره یاد بگیریم با ما همراه باشید.
مواد لازم: ۲۵۰ گرم آرد قنادی. ۱۰ گرم شیر خشک شیرین. ۵ گرم خمیر مایع. ۵۰ گرم شکر. نصف قاشق چایخوری بهبود دهنده. نصف قاشق چایخوری وانیل. نوک قاشق چایخوری نمک. ۲ عدد زرده تخم مرغ. ۵۰ گرم شیر. ۶۰ گرم آب سرد. ۴۵ گرم کره. مارمالاد به میزان لازم استراحت اول تا زمانی که حجم خمیر دو برابر بشه. استراحت دوم ۴۵ دقیقه. دمای فر برقی ۱۸۰ درجه. و فرگازی ۱۹۰ درجه سانتی گراد. مدت زمان پخت ۱۵ دقیقه. توضیحات کامل داخل ویدیو هست. امیدوارم درست کنید ولذت ببرید. ممنون از همراهی شما ارادت
منبع: fastcookk