طرز تهیه مهلبیه بادام یک دسر فوق العاده مقوی

منبع خبر / دلگرم / آشپزی / ۲۱-۱۲-۱۴۰۳

طرز تهیه مهلبیه بادام یک دسر فوق العاده مقوی

اگر به دنبال دسری خاص و متفاوت برای افطار هستید پیشنهاد ما به شما مهلبیه بادام است.

▎مواد لازم:

  • • ۵۰۰ میلی‌لیتر (۲ لیوان) شیر (به همراه کمی بیشتر برای حل کردن نشاسته ذرت)
  • • ۴ قاشق غذاخوری (۸۵ گرم) شکر
  • • ۲ قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت (برای هر لیوان شیر، یک قاشق غذاخوری نشاسته لازم است)
  • • ۱ قاشق چای‌خوری گلاب (یا آب گل)
  • • مغزها و کشمش برای تزیین

▎طرز تهیه:

۱. در یک قابلمه، شیر و شکر را با هم ترکیب کنید و روی حرارت کم گرم کنید.

۲. مقداری از شیر (۵۰ تا ۱۰۰ میلی‌لیتر) را در یک ظرف کوچک بریزید و نشاسته ذرت را در آن حل کنید.

۳. نشاسته حل شده را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا شیر غلیظ شود. مراقب باشید که محلبیه نسوزد.

۴. بعد از ۷ تا ۱۰ دقیقه، شیر به قوام کرمی می‌رسد. در این مرحله، گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. محلبیه در این مرحله خیلی غلیظ نیست، اما بعد از خنک شدن غلیظ‌تر خواهد شد.

۵. مخلوط را به چند قسمت تقسیم کنید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود. محلبیه را به سلیقه خود تزیین کنید و قبل از قرار دادن در یخچال، روی آن را با سلفون بپوشانید.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
طرز تهیه پاناکوتا با ژله خرده شیشه