برگزیدگان اولین جشنواره بین المللی ساعت شنی معرفی شدند/ حضور 3 هزار شرکت کننده از 71 کشور جهان
اولین جشنواره بین المللی «ساعت شنی» با موضوع مرگ بر اسرائیل برگزیدگان خود را شناخت.
به گزارش لرستان خبر، مراسم اختتامیه اولین جشنواره بین المللی «ساعت شنی» با موضوع مرگ بر اسرائیل شب گذشته(پنجشنبه 15 مرداد97) با حضور سردار احمد وحیدی رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی، سردار اسماعیل قاآنی جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه، سید عبدالله صفی الدین نماینده حزب الله در ایران، صلاح زواوی سفیر فلسطین در ایران، احمد قدومی نماینده جنبش حماس و ابوشریف نماینده جنبش جهاد فلسطین در ایران و جمعی از شخصیت های داخلی و خارجی در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.
پس از برگزاری سه دوره جشنواره جایزه بزرگ «مرگ بر آمریکا» حال بعد از تصمیم رئیسجمهور آمریکا مبنی بر اعلام قدس شریف به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی جشنواره ای در عرصه بین المللی با عنوان «ساعت شنی» با موضوع مرگ بر اسرائیل توسط سازمان فضای مجازی سراج در بازه زمانی یک بهمن 1396 تا 15 مرداد 1397 در بخشهای گوناگون حوزه فضای مجازی به منظور هم افزایی و گردهمایی هنرمندان علاقهمندان و فعالین این عرصه برگزار شد و از تاریخ 16 مرداد 1397 11 شهریور 1397 داوری آثار ارسالی به این جشنواره به صورت مجزا صورت پذیرفت.
دبیرخانه این جشنواره به صورت رسمی از تاریخ 1 بهمن سال 1396 شروع به کار کرد. این جشنواره در هفت بخش اصلی و یک بخش ویژه برگزار شد. در بخش «صوتی تصویری» شامل «مستند کوتاه»، «نماهنگ»، «پادکست صوتی»، «کلیپ»، «طراحی و عکس اینفوگرافیک» شامل «تصویرسازی»، «کمیک استریپ»، «کاریکاتور»، «نرم افزارهای تلفن همراه»، «بازی موبایل و تحت وب»، «رسانههای اینترنتی»، «پویانمایی»، «موشن گرافیک» و «رویدادهای رقابتی 72 ساعته» با موضوعات چرا مرگ بر اسرائیل؟ رژیم اشغالگر قدس و ظلم، حضور رژیم اشغالگر قدس و اسلام هراسی، رژیم اشغالگر قدس و تروریست پروری، رژیم صهیونیستی کودک کش، رژیم اشغالگر قدس 25 سال آینده را نخواهد دید، اسرائیل غده سرطانی، اسرائیل رژیم جعلی، نژاد پرست و استعماری، گروهک های تروریستی تحت حمایت اسرائیل، چهره های مقاومت علیه رژیم صهیونیستی برگزار شد که در مجموع تعداد 29٣٥ اثر از 71 کشور جهان به این دبیرخانه ارسال شد.
برگزیدگان جشنواره بین المللی ساعت شنی به شرح ذیل است:
در بخش تولیدات صوتی و تصویری:
مستند: الشمس اشرقت غربا اثر مرتضی رواس
نماهنگ: و هیچ چیز دیگری اهمیت ندارد اثر محمد هادی نعمتی
پادکست صوتی: جنگ نابرابر اثر امیر پارسا ربیعی
کلیپ: نان2 اثر محمدرضا امامقلی
در بخش رسانههای اینترنتی:
پایگاه های اینترنتی: هاکریا اثر سید هاشم موسوی
پایگاه های اینترنتی: اندیشکده مطالعات یهود اثر کیوان عزتی
در بخش طراحی و گرافیک:
پوستر: شریک جرم اثر حامد مغروری
تصویرسازی،کاریکاتور و کارتون: دو اثر، درخت تنومند و دیوار ندبه اثر اکبر تراب پور
در بخش پویانمایی:
پویانمایی: جهان جنگ جهانی سوم اثر عبدالامیر سبیعی
در بخش موشن گرافیک:
موشن گرافیک: روزی که نزدیک است اثر مصطفی فخاری
در بخش نرم افزار تلفن همراه:
نرم افزار تلفن همراه: برای فلسطین آرمین اثر ابراهیمی و روایت غصب اثر قدیر کیانی
و در بخش رویدادهای رقابتی 72 ساعته
موشن پلاس محمد سجاد عرفانی، منظوم سید مجتبی شریعتی و اتود علی زارعی.
انتهای پیام/
منبع:تسنیم