طرز تهیه پوره سیب زمینی ساده و با طعم سیر تنوری
پوره سیب زمینی میان وعدهای بسیار لذیذ است که به راحتی قابل تهیه است، از اینرو در ادامه طرز تهیه پوره سیب زمینی به دو روش ساده و با طعم سیر تنوری شرح داده میشود.
ستاره | سرویس آشپزی - پوره سیب زمینی کرمی لطیف است که از ترکیب دو ماده شیر و سیب زمینی تهیه میشود. پوره سیب زمینی به عنوان میان وعده بسیار مناسب است و میتواند برای چند ساعت انرژی مورد نیاز بدن را تامین کند. این پوره برای کودکان نیز میان وعدهای مناسب است. طرز تهیه پوره سیب زمینی چندان سخت نیست و به مواد اولیه در دسترسی نیاز دارد که به طور معمول در منازل موجود است؛ بنابراین به راحتی میتوانید آن را تهیه کنید.
روش اول: طرز تهیه پوره سیب زمینی ساده
برای تهیه پوره برای ۵ الی ۶ نفر، به یک ساعت زمان و مواد اولیه زیر احتیاج خواهید داشت.
مواد لارم | |
سیب زمینی | 5 عدد متوسط |
شیر | یک لیوان |
کره | 50 گرم |
نمک | به میزان لازم |
جعفری خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
ابتدا سیب زمینیها را پوست گرفته و از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
آنها را درون یک قابلمه بریزید و به آن آب اضافه کنید تا سطح سیب زمینیها پوشانده شود.
نمک را نیز به آن اضافه کنید.
زمانی که سیب زمینیها کاملا پخت، صبر کنید تا خشک شوند.
سپس آنها را با گوشتکوب کاملا له کنید. توجه داشته باشید که سیب زمینیها باید کاملا نرم و لطیف شوند.
سیب زمینیها را روی حرارت قرار دهید و شیر را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا جذب سیب زمینی شود.
سپس کره را اضافه کرده و از روی آتش بردارید. بهم بزنید تا کره ذوب گردد.
طرز تهیه پوره سیب به همین راحتی است و شما میتوانید از میل کردن آن لذت ببرید.
روش دوم: طرز تهیه پوره سیب زمینی با طعم سیر
برای تهیه پوره با طعم سیر برای ۵ الی ۶ نفر، به یک ساعت و نیم زمان و مواد اولیهای که در جدول زیر درج شده است، احتیاج خواهید داشت.
مواد لازم | |
سیر | 5 الی 6 حبه |
سیب زمینی | 5 عدد متوسط |
شیر | یک لیوان |
خامه | 60 گرم |
کره | 100 گرم |
جعفری خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
روغن، آویشن، نمک و فلفل | به میزان لازم |
شیوه پخت
کمی آویشن و روغن روی سیرها بپاشید و آنها در کاغذ آلومینیوم بپیچید و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. سپس سیرها را کاملا له یا رنده کنید.
سیب زمینیها را پوست بگیرید و به دو الی سه قسمت تقسیم کنید، مقداری نمک به آن بیفزایید و همراه با مقداری آب اجازه دهید تا کاملا بپزد.
پس از آنکه سیب زمینیها کاملا پخته شد، صبر کنید تا خشک شود و با گوشتکوب کاملا له کنید.
سیبزمینیها را روی حرارت قرار دهید و شیر را به آن اضافه کنید، آنقدر بهم بزنید تا سیب زمینی تمام شیر را جذب کند.
اکنون کره، نمک، سیر و فلفل را به پوره اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
سپس خامه را اضافه کنید و بهم بزنید. توجه داشته باشید که پوره نباید داغ باشد، زیرا خامه فاسد خواهد شد.
جعفری خرد شده را نیز روی پوره سیب زمینی بریزید و کمی بهم بزنید. توجه داشته باشید که جعفری باید کاملا ساطوری شده باشد.
پوره سیب زمینی آماده است، آن را در ظرف بکشید و سرو کنید.پوره به شیوههای مختلف و در انواع مختلفی مثل پوره هویج یا پوره کدو حلوایی تهیه میشود که پوره سیب زمینی از لذیذترین آنهاست. توجه کنید که در طرز تهیه پوره سیب زمینی گاهی از طعم دهندههای دیگری به جز سیر نیز استفاده میشود که شما میتوانید بسته به سلیقه خود از آنها استفاده کنید. این پوره را باید گرم سرو کنید، بنابراین وقتی پوره داغ است، به سرعت جعفری را به آن اضافه کنید تا با حرارت سیب زمینی عطر خود را به پوره بدهد و سپس سریعا سرو کنید تا سرد نشود.