طرز تهیه ژله خامه ای هلویی


طرز تهیه ژله خامه ای هلویی   طرز درست کردن ژله خامه ای هلویی   مواد لازم برای ژله خامه ای هلویی : برای یک پیرکس ۹×۱۳ سانتیمتری   ژله هلوی ۲ بسته ۱۷۰ گرمی  (۳۴۰ گرم می شود)  پودر ژلاتین  ۱۴ گرم یا ۱و نیم قاشق غذاخوری آب جوش   ۱ پیمانه  آب سرد ۱ پیمانه  شیرعسل حدود... نوشته طرز تهیه ژله خامه ای هلویی اولین بار در داناکده پدیدار شد.


طرز تهیه ژله خامه ای هلویی

طرز درست کردن ژله خامه ای هلویی

مواد لازم برای ژله خامه ای هلویی : برای یک پیرکس ۹×۱۳ سانتیمتری

ژله هلوی ۲ بسته ۱۷۰ گرمی (۳۴۰ گرم می شود)
پودر ژلاتین ۱۴ گرم یا ۱و نیم قاشق غذاخوری
آب جوش ۱ پیمانه
آب سرد ۱ پیمانه
شیرعسل حدود ۳۹۷ گرم
هلو اسلایس شده حدود ۴۲۵ گرم
طرز تهیه ژله خامه ای هلویی :

۱ بسته ژله را طبق دستورالعمل روی بسته درست کنید، داخل پیرکس بریزید و ۱-۲ ساعت در یخچال بگذارید. بعد از ۴۵ دقیقه، شروع کنید به درست کردن لایه دوم. پودر ژلاتین را با ۱ پیمانه آب جوش مخلوط کنید تا کاملا حل شود، ۱ پیمانه آب سرد بریزید و مخلوط کنید، وقتی خنک شد شیرعسل را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.

بعد حدود ۳۰ دقیقه بگذارید در دمای اتاق بماند (بیشتر از ۴۵ دقیقه نماند) و به آرامی روی لایه اول بریزید و در یخچال بگذارید. بعد از حدود ۵ دقیقه اسلایس های هلو را روی آن بگذارید، باید داخل آن فرو برود و دوباره در یخچال بگذارید. اینطوری روی دسر نمی آیند. دومین بسته ژله هم درست کنید و بعد از اینکه به دمای اتاق رسید، (۳۰ دقیقه بعد) به آرامی روی دسر بریزید و در یخچال بگذارید.

بعد این که ژله سفت شد آن را برش بزنید و نوش جان کنید.

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

cloob اشتراک در فیس نما طرز تهیه ژله خامه ای هلوییهم میهن



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

نشانه های افراد بلغمی مزاج (سرد و تر)؛ اینفوگرافیک