طرز تهیه ژله خامه ای هلویی
طرز درست کردن ژله خامه ای هلویی
مواد لازم برای ژله خامه ای هلویی : برای یک پیرکس ۹×۱۳ سانتیمتری
ژله هلوی | ۲ بسته ۱۷۰ گرمی (۳۴۰ گرم می شود) |
پودر ژلاتین | ۱۴ گرم یا ۱و نیم قاشق غذاخوری |
آب جوش | ۱ پیمانه |
آب سرد | ۱ پیمانه |
شیرعسل | حدود ۳۹۷ گرم |
هلو اسلایس شده | حدود ۴۲۵ گرم |
۱ بسته ژله را طبق دستورالعمل روی بسته درست کنید، داخل پیرکس بریزید و ۱-۲ ساعت در یخچال بگذارید. بعد از ۴۵ دقیقه، شروع کنید به درست کردن لایه دوم. پودر ژلاتین را با ۱ پیمانه آب جوش مخلوط کنید تا کاملا حل شود، ۱ پیمانه آب سرد بریزید و مخلوط کنید، وقتی خنک شد شیرعسل را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.
بعد حدود ۳۰ دقیقه بگذارید در دمای اتاق بماند (بیشتر از ۴۵ دقیقه نماند) و به آرامی روی لایه اول بریزید و در یخچال بگذارید. بعد از حدود ۵ دقیقه اسلایس های هلو را روی آن بگذارید، باید داخل آن فرو برود و دوباره در یخچال بگذارید. اینطوری روی دسر نمی آیند. دومین بسته ژله هم درست کنید و بعد از اینکه به دمای اتاق رسید، (۳۰ دقیقه بعد) به آرامی روی دسر بریزید و در یخچال بگذارید.
بعد این که ژله سفت شد آن را برش بزنید و نوش جان کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
cloob اشتراک در فیس نما