تحریم موسیقی مانع رشد آن نشد/ باید از تجربه مدیریت جشنواره موسیقی جوان آموخت


تحریم موسیقی مانع رشد آن نشد/ باید از تجربه مدیریت جشنواره موسیقی جوان آموخت

عضو هیئت داوران جشنواره موسیقی جوان با بیان اینکه هرچه به موسیقی فشار آوردند برعکس نتیجه داد، گفت: تحریم موسیقی موجب رشد موسیقی به خصوص در شهرستان ها شد. باید به خانواده جوانان و هومان اسعدی دبیر جشنواره تبریک گفت.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان در بخش موسیقی دستگاهی و کلاسیک شامگاه یکشنبه ۱۸ شهریورماه با حضور مسئولان فرهنگی و هنری و اهالی موسیقی و معرفی برگزیدگان این بخش ها در تالار وحدت برگزار شد.

حسین علیزاده، از اعضای هیات داوری دوازدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان گفت: جامعه ما و هر جامعه ای وقتی رو به جلو است که جوان ها در رأس آن باشد ما به طور ویژه فرهنگ ضد جوان داریم و می گوییم جوان خام است و نمی فهمد، جوان خوب ساز می زند؛ جامعه ای ایرانی در قرن 21 باید یک بازنگری در مورد جوانان بکند، اگر یک روزی جوان ها باشند و پیرها تصمیم بگیرند جامعه ما جامعه قد بر ناآشفته است. من در هیئت داوری می گویم به جای ما جوان ها باید باشند.

وی افزود: جا دارد در تمامی ارکان موسیقی جوان ها نقش داشته باشند که از حیثیت هنرمند، موسیقی دفاع کنند، ما در چند ماه گذشته که شاهد دیدار این جوانان بودیم احساس غرور کردیم، امشب پیشنهاد دادم حتی به جایچند دقیقه ای که من حرف بزنم یک جوان بنوازد.

حسین علیزاده سپس با تقدیر از دکتر هومان اسعدی دبیرجشنواره موسیقی جوان گفت: من ندیدم کسی به اندازه هومان اسعدی عاشق و پیگیر باشد، نه در بعد از انقلاب و نه در پیش از انقلاب نمونه ای ندارند کسی که دانشگاه را به مردم نزدیک کرد.

این هنرمند پیشکسوت موسیقی خاطر نشان کرد: ما یک مشکلی داریم که دانشگاه یک سری دروس آکادمیک دارد که جدا از جامعه است، تقصیر دانشگاه ها هم نیست ، ما کار موازی زیاد داریم آنچه در دانشگاه می آید با بیرون ارتباطی ندارد بین دانشگاه و رسانه ملی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم ارتباطی وجود ندارد، دانشجو تلاش می کند در کنکور و در رشته هنر قبول می شود و آنجا فرا می گیرد و با موسیقی به طور عمیق آشنا می شود و کار می کند و بار می آید و حال که می خواهد خدمت کند صدایش به جامعه نمی رسد چون موسیقی در دست بازار است و در موسیقی هم رانت وجود دارد؛ ساختار قوانین ما طوری شده است که یک پزشک خوب تا مطب نداشته باشد نمی تواند کار کند.

وی افزود: در چند دهه گذشته دانشگاه ها با همه نقصانی که داشتند بازدهی خوبی داشتند ما آثاری از جوانان شنیدیم که اگر اسم کارشان را تجربه بگذاریم آینده درخشانی دارند در همه رشته ها استعداد ما از هیچ کجای دنیا کم نیست متاسفانه هر کس راه درست را انتخاب می کند موفق نمی شود احترام به کار وجود ندارد اینها وظایفی است که دولت بر عهده دارد، ما 40 سال است می گویم که اگر کسی درک کند.

وی با بیان اینکه هومان اسعدی یک الگو برای همه مدیران است، گفت: هومان اسعدی نه به خاطر مسایل مالی و نه به خاطر روابط خاصی دارد کار می کند، وی تنها وظیفه ای که مربوط به کار خودش به وی سپردند را به درستی انجام داد، باید بزرگداشتی برای وی گرفت و بر روی این فرد مطالعه کرد و در سطح ملی از این فرد تقدیر کرد.

حسین علیزاده در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه هرچند به موسیقی فشار آوردند برعکس نتیجه داد؛ اظهار کرد: همانطور که در مورد تحریم ها مقامات می گویند تحریم باعث رشد ما شد، تحریم موسیقی موجب رشد موسیقی بخصوص در شهرستان ها شد، شاخص ترین چهره های موسیقی از شهرستان ها بودند و من به خانواده ها و هومان اسعدی تبریک می گویم.

پایان پیام/32


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

مرد جوان پسر مورد علاقه مادرزنش را به قتل رساند!