تصاویر | دوشاب‌پزی هرمزگانی‌ها در آخرین روزهای تابستان


تصاویر | دوشاب‌پزی هرمزگانی‌ها در آخرین روزهای تابستان

در پایان فصل برداشت خرما، نخل‌داران خرمای مازاد خود را پخته و از آن دوشاب می‌گیرند. دوشاب خرما فرآورده‌ای است که علاوه بر افزودن آن به خرما‌هایی که شیره زیادی ندارند، مصارف متعدد خوراکی دیگری هم دارد. مثلا در شیرینی‌های سنتی یا شربت خرما استفاده می شود. برای تهیه دوشاب ابتدا خرما را در آب ریخته و می‌جوشانند، سپس محصول را در کیسه‌های مخصوص...

تصاویر | دوشاب‌پزی هرمزگانی‌ها در آخرین روزهای تابستان

تصاویر | دوشاب‌پزی هرمزگانی‌ها در آخرین روزهای تابستان

تصاویر | دوشاب‌پزی هرمزگانی‌ها در آخرین روزهای تابستان

تصاویر | دوشاب‌پزی هرمزگانی‌ها در آخرین روزهای تابستان

تصاویر | دوشاب‌پزی هرمزگانی‌ها در آخرین روزهای تابستان

تصاویر | دوشاب‌پزی هرمزگانی‌ها در آخرین روزهای تابستان

تصاویر | دوشاب‌پزی هرمزگانی‌ها در آخرین روزهای تابستان

تصاویر | دوشاب‌پزی هرمزگانی‌ها در آخرین روزهای تابستان

تصاویر | دوشاب‌پزی هرمزگانی‌ها در آخرین روزهای تابستان

تصاویر | دوشاب‌پزی هرمزگانی‌ها در آخرین روزهای تابستان

تصاویر | دوشاب‌پزی هرمزگانی‌ها در آخرین روزهای تابستان

تصاویر | دوشاب‌پزی هرمزگانی‌ها در آخرین روزهای تابستان

تصاویر | دوشاب‌پزی هرمزگانی‌ها در آخرین روزهای تابستان

تصاویر | دوشاب‌پزی هرمزگانی‌ها در آخرین روزهای تابستان

عکس‌ها: میزان

67282


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

زیباترین و شادترین عکس نوشته های شب یلدا