دوشاب پزی در هرمزگان / تصاویر


دوشاب پزی در هرمزگان / تصاویر

در پایان فصل برداشت خرما نخل داران خرمای مازاد خود را پخته و از آن دوشاب می‌گیرند. دوشاب خرما فرآورده‌ای است که علاوه بر افزودن آن به خرما‌هایی که شیره زیادی ندارد مصارف متعدد خوراکی دیگری از جمله استفاده در شیرینی‌های سنتی دارد. برای تهیه دوشاب ابتدا خرما را در آب ریخته و می‌جوشانند، سپس محصول را در کیسه‌های مخصوص می‌ریزند تا دوشاب رقیق شده آن...


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

متن زیبا برای شب یلدا با جملات بسیار زیبا و دلنشین