مهلبیه از انواع دسرهای خوشمزه ترکی و عربی است و شما می توانید این نوع دسر را به راحتی در منزل تهیه کنید. در طرز تهیه مهلبیه از شیر و نشاسته ذرت و آرد و شکر و وانیل و خامه صبحانه و گلاب و شکلات سفید استفاده می شود.
پودینگ ها در انواع طعم و مزه های مختلف تهیه می شوند و از خوشمزه ترین و معروف ترین انواع پودینگ ها می توان به دسر مهلبیه اشاره کرد که ترکیبی شبیه به فرنی دارد.
مواد لازم
شیر کم چرب : ۴ لیوان نشاسته ذرت : دو قاشق غذاخوری آرد : دو قاشق غذاخوری شکر : ۱۰۰ گرم وانیل : ۱/۴ قاشق مرباخوری خامه صبحانه : دو قاشق غذاخوری گلاب : دو قاشق غذاخوری شکلات سفید : ۶۰ گرمطرز تهیه مهلبیه خوشمزه در منزل
برای تهیه مهلبیه ابتدا درون قابلمه ای نچسب شیر سرد بریزید.
آرد و نشاسته ذرت را به شیر سرد اضافه کنید و مخلوط این مواد را هم بزنید.
قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و شکر را به مخلوط مواد مهلبیه اضافه کنید و شروع به هم زدن مایه دسر مهلبیه کنید و تا زمانی که مایه دسر غلیظ شود هم زدن آن را به صورت مرتب ادامه بدهید.
در مرحله بعدی طرز تهیه مهلبیه وانیل را به آن بیفزایید و بعد از اینکه مایه دسر شروع به حباب زدن کرد خامه را به آن اضافه کنید سپس همه مواد دسر را با یکدیگر مخلوط کنید و اجازه دهید تا مایه دسر به غلظت مناسبی برسد.
گلاب را به دسر مهلبیه اضافه کنید و شعله گاز را خاموش کنید.
شکلات تخته ای سفید را به دسر بیفزایید و مواد دسر را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا شکلات به صورت کامل ذوب شود سپس دسر را درون ظرفی مناسب بکشید و با روش های تزیین فرنی این دسر خوشمزه را به زیبایی تزیین کنید.
نکات طلایی برای تهیه مهلبیه
در صورت تمایل می توانید برای طرز تهیه دسر مهلبیه از شکلات قهوه ای استفاده کنید. در دستور تهیه مهلبیه از شیر سرد استفاده کنید تا از گلوله شدن آرد در شیر جلوگیری شود. دسر مهلبیه را می توانید به صورت سرد و یا گرم میل کنید. در دستور پخت دسر مهلبیه به جای آرد می توانید از هر نوع اسانس دیگری استفاده کنید.در این مطلب با طرز درست کردن مهلبیه آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این دسر در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.
منبع : آرگا