به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، آیتالله ناصر مکارم شیرازی شامگاه دوشنبه در دیدار حجتالاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها اظهار کرد: باید توجه داشت که دانشگاه از غرب آمده است و بنیانگذاران آن قصد جداسازی علوم از دین را داشته تا افرادی را با اعتقادات ضعیف پرورش دهند.
وی ادامه داد: نمیتوان منکر وجود دانشگاه در کشور شد چراکه این از ضروریات است و هرگز نمیتوان آن را حذف کرد؛ بلکه باید اشکالات و نواقص آن را اصلاح کرد.
استاد سطوح عالی حوزه گفت: تلاش غربیها این بود که فرهنگ خود را از طریق دروس به ما منتقل کنند و در کتابهایی که جنبه ترجمهای دارند این امر قابل مشاهده است؛ لذا باید این کتابها را با دقت بررسی کنید و فرهنگ غربی و سکولار که در آنها گنجانده شده است را حذف نمایید.
وی تصریح کرد: اداره آینده کشور به دست دانشگاهیان و حوزویان خواهد افتاد؛ لذا این دو قشر باید با یکدیگر هماهنگ و متحد باشند که در غیر این صورت وقتی مسئولیتی را عهدهدار شوند دوگانگی ایجاد میشود.
آیتالله مکارم شیرازی با تأکید بر ارتباط بیشتر حوزه و دانشگاه با یکدیگر گفت: باید در دانشگاه به سه عنصر کتاب، استاد و برنامه توجه و نظارت شود تا مطمئن شویم اسلامیسازی صورت میگیرد.
این مرجع تقلید شیعیان افزود: دشمن از خارج کشور در جهت جداسازی دانشگاه و حوزه تلاش میکند و از طریق مختلف چون فضای مجازی این هدف را دنبال میکند اما متأسفانه دولت آن حساسیتی که نسبت به فضای مجازی باید داشته باشد را ندارد.
حجتالاسلام مصطفی رستمی نیز در این دیدار با بیان اینکه در سال حدود ۱۰۰ هزار واحد درسی معارف برگزار میشود، گفت: برای اساتید دانشگاهها کلاسهای معرفتافزایی برگزار شود.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها افزود: مراکزی از علوم اسلامی وجود دارد تا دانشجویانی که علاقهمند به دروس حوزوی و معارف دینی هستند بتوانند در این مراکز به تحصیل این علوم بپردازند.
انتهای پیام/4060