به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از وزارت علوم نمایندگان دانشجویان دکتری دانشگاههای مختلف کشور با حضور در وزارت علوم، مطالبات و خواستههای آموزشی و دانشجویی دانشجویان دکتری را با مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی، مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و ذوالفقار یزدان مهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویان در میان گذاشتند.
شریعتی نیاسر در این نشست بابیان اینکه آماده شنیدن نظرات و دیدگاههای دانشجویان هستیم، اظهار داشت: از برگزاری نشستهای مشترک استقبال میکنیم و بهترین راه ارتباط را در این میدانیم که دانشجویان مشکلات خود را بهصورت موردی، مطالعه شده و با ارائه پیشنهاد و بهصورت مکتوب به وزارت علوم ارسال کنند.
شریعتی نیاسر اظهار داشت: مسئولان وزارت علوم دانشجویان دکتری را همکاران آینده خود بهعنوان اعضای هیأت علمی میدانند و با توجه به دانش و توانایی علمی دانشجویان دکتری، پیگیری نظرات آنان را نهتنها وظیفه، بلکه راهگشای حل برخی از مشکلات دانشگاهها میدانند.
وی در پاسخ به تفاوت شهریه سنوات اضافی در دانشگاههای مختلف گفت: وزارت علوم در آییننامه یکپارچه آموزشی فقط تعداد سنوات مجاز را تعیین کرده است و تعیین میزان شهریه سنوات اضافی به هیأتهای امنای دانشگاهها واگذارشده که شیوه هیأت امنایی از بهترین روشهای اداره دانشگاهها در همه جای دنیاست.
معاون آموزشی وزیر علوم در پاسخ به اینکه در برخی موارد که از دانشجویان باوجود گذراندن و اتمام واحدهای درسی و در مدت انتظار برگزاری جلسه دفاعیه شهریه سنوات اضافی دریافت میشود؛ حل این مورد را نیازمند تحقیقات کارشناسی و بررسی ابعاد مختلف دانست و گفت: دانشجویان در این زمینه نیز نظرات خود را اعلام کنند.
صدیقی نیز در خصوص پرداخت ارز دانشجویی اظهار داشت: از آغاز امسال با یک شرایط جدید ارزی روبرو شدیم و با برگزاری جلسات متعدد با سازمان برنامهوبودجه و بانک مرکزی بالاخره مقرر شد تا پایان شهریور پرداخت ارز دانشجویی باقیمت ۴۲۰۰ تومانی امکانپذیر باشد.
رئیس سازمان امور دانشجویان بابیان اینکه شما باید این موارد را به دانشجویان اطلاعرسانی کنید، گفت: در خصوص فرصتهای مطالعاتی در داخل کشور مشکلی نداریم ولی فرصتهای مطالعاتی خارج از کشور بستگی به شرایط کشور دارد.
در این نشست نمایندگان دانشجویان دکتری ۳۲ دانشگاه کشور دیدگاههای خود را با معاونان وزیر علوم در میان گذاشتند.
انتهای پیام/4087