برگزاری نشست مشترک مسئولان نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان

دسته‌بندی: آموزش عالی
تاریخ انتشار: ۱۳۹۷ شهریور ۲۸, چهارشنبه ساعت ۱۸:۰۰۰ رأیبدون امتیاز
برگزاری نشست مشترک مسئولان نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان

یک‌صد و سی‌و‌ششمین نشست مشترک مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با معاونان دانشجویی فرهنگی و مدیران فرهنگی این استان به میزبانی واحد نطنز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اصفهان، عباسعلی حیدری مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در این دیدار با بیان اینکه نهضت عاشورا در شرایطی خاص شکل گرفت و امر‌ به‌ معروف و نهی از منکر از مظاهر بارز این قیام الهی است، اظهار کرد: «در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب، رسالت اصلی دانشگاهیان انجام امور فرهنگی جوانان و جامعه بوده و باید این مورد با مبنای فکر درست انجام گیرد.

احمد آذین دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان هم گفت: «اگر در ادبیات سیاسی جهان، ایران امن‌ترین کشور جهان است، به‌دلیل وجود و جان‌فشانی شهدا به‌ویژه شهدای مدافع حرم است.»

انتهای پیام/4082

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...