بایدها و نبایدهای مصرف سالاد


بایدها و نبایدهای مصرف سالاد

پژوهشگر طب سنتی با اشاره به بایدها و نبایدهای مصرف سالاد گفت: خوردن شیر جوشیده با عسل یا نبات برای سالمندان بسیار مفید است.

بایدها و نبایدهای مصرف سالاد اتاق خبر 24:

سیدمهدی میرغضنفری، پژوهشگر طب سنتی در ارتباط با مصرف سالاد و تاثیر آن برای لاغری از دیدگاه طب سنتی اظهار داشت: استفاده از سالاد سبزیجات تازه و کاهو برای کاهش وزن توصیه می‌شود ولی این مسئله برای همه و با هر مزاجی خواص یکسانی ندارد.

وی افزود: اکثر کاهوها دارای مزاج سرد و تر هستند به خصوص سالاد کاهو و سالاد شیرازی که معمولا مصرف آن به همراه آبغوره و آبلیمو بیشتر مرسوم است.

این پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: چاقی از دیدگاه طب سنتی به دو دسته چاق افراد با مزاج تر و سرد و چاقی در افراد با مزاج گرم و تر تقسیم می‌شود و مصرف زیاد سالاد می‌تواند برای مزاج سرد و تر مضر باشد.

میرغضنفری گفت: در افراد دارای مزاج گرم مصرف سالاد منجر به تعدیل مزاج و کمک به کاهش وزن می‌شود و اگر در مصرف آن زیاده‌روی نشود عارضه خاصی ندارد. اما به مزاج‌های سرد و تر که اغلب دچار پف‌آلودگی هستند مصرف زیاد سالاد را توصیه نمی‌کنیم.

وی گفت:‌در افراد دالای مزاج سرد و تر سالاد می‌تواند باعث افزایش رطوبت، سردی بدن و مشکلات جدیدی برای فرد باشد.

این پژوهشگر طب سنتی در پایان خاطرنشان کرد:استفاده از عسل در سنین پیری بسیار مفید است زیرا معده را از رطوبت‌ها پاکسازی کرده و برای هضم غذا آماده می‌کند همچنین خوردن شیر جوشیده با عسل یا نبات نیز برای این سنین مناسب است.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

متن زیبا برای شب یلدا با جملات بسیار زیبا و دلنشین