به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، این روزها کیومرث پوراحمد مشغول گرفتن تست بازیگری از حدود 300 نفر دختر حدوداً 26 ساله برای بازی در نقش اول فیلم «تیغ و ترمه» است.
کارگردان مجموعه تلویزیونی «قصههای مجید» هنوز گزینه مورد نظر برای فیلم سینمایی خود را انتخاب نکرده و این روند همچنان ادامه دارد.
این کارگردان همچنین این روزها به دنبال لوکیشنی مناسب برای فیلمبرداری این فیلم نیز است.
تهیهکنندگی «تیغ و ترمه» را علی قائممقامی بر عهده دارد، این اثر هفته آینده در تهران کلید میخورد. تاکنون حضور پژمان بازغی و هومن برقنورد به عنوان بازیگر در این فیلم قطعی شده است.
عوامل پشت دوریبن این فیلم عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: علیرضا زریندست، صدابردار: مهران ملکوتی، طراح چهرهپردازی: مهری شیرازی، دستیار اول کارگردان و برنامهریز: حمیدرضا غفارزاده، دستیار دوم کارگردان: مهیار اسلامی، مدیر صحنه: امیرعباس دهقانی از جمله عوامل این پروژه هستند.
انتهای پیام/4072/4046/