تارت کاتلا یک دسر خانگی و خوشمزه+دستور تهیه


تارت کاتلا یک دسر خانگی و خوشمزه+دستور تهیه

رکنا: تارت کاتلا بهترین دسر برای شب های طولانی پاییز است.

مواد لازم

۱ عدد زرده تخم مرغ

۲ قاشق غذا خوری آب سرد

۱ قاشق غذا خوری وانیل

۱۷۵ گرم آرد

۳ قاشق غذاخوری دارچین

۱۴۰ گرم کره

۳۸۰ گرم کاتلا

نمک به میزان لازم

طرز تهیه تارت کاتلا

طرز تهیه تارت کاتلا

درون ظرفی زرده تخم مرغ، روغن وانیل و آب را با هم ترکیب کنید.

درون ظرف دیگری آرد، دارچین و نمک را با هم ترکیب کنید و سپس همه مواد را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.

سپس مواد را داخل فریزر قرار دهید.

فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

خمیر تارت را در قالب قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه آن را داخل فر بگذارید.

برای تهیه این دسر خوشمزه می‌توانید از خمیر آماده تارت استفاده کنید.

سپس کاتلا را روی سطح خمیر تارت از فر خارج شده بریزید و آن را در یخچال قرار دهید و پس از آماده شدن نوش جان کنید.

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

قتل فجیع نقره ماه دختر 21 ساله در روز عید قربان + فیلم

کشف فسیل 20 میلیون ساله فیل در پروژه راه آهن میانه – اردبیل +عکس

دختری که مجری برنامه نود را شوکه کرد! + عکس

هویت 4 تروریست اهواز اعلام شد +اسامی و عکس

ابوبکر بغدادی وارد خاک ایران شد ؟!

مادرم بعد از طلاق به بد راهی رفت! / زن بدحجاب ویرانمان کرد!

مهریه عروس ایرانی که هرگز تکرار نمی شود!

سرقت میلیاردی از زنان تهرانی با آب طلا / آن ها سوار شاسی بلند بودند

قرار خونین مرد متاهل با زنی زیبا که وجود نداشت!

این 6 عکس راز حمله تروریستی به اهواز را روشن می کند؟!+ تصاویر

اولین انتقام ایرانی ها از گروهک الاحوازیه + عکس

همخوابی بیشرمانه مدیرعامل یک شرکت با یک دختر 16 ساله +عکس

جنگلبان پشت درخت ها متوجه تجاوز 2 پسر جوان به دختر 13 ساله شد + عکس



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

متن زیبا برای شب یلدا با جملات بسیار زیبا و دلنشین