نیازهای سه دهه آینده صنعت هوانوردی تامین شد
مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران گفت: با اجرای برجام و لغو تحریم ها، این شرکت موفق شد تجهیزات صنعت هوانوردی مورد نیاز کشور در سه دهه آتی را تامین کند.
ایران اکونومیست -
به گزارش ایران اکونومیست؛ رحمت الله مه آبادی شامگاه دوشنبه در مرکز کنترل فضایی کشور و آیین بهره برداری از چند طرح صنعت هوانوردی کشور افزود: در سه سال گذشته شاهد تحولات بزرگی در صنعت فرودگاهی، ناوبری هوایی و سنسورهای راداری بودیم و هر 54 فرودگاه و 152 ایستگاه کمک ناوبری هوایی کشور به مراکز سازندگی و نوسازی تجهیزات تبدیل شد.
وی ادامه داد: در فرصت کوتاهی که پس از تصویب توافق هسته ای داشتیم، شرکت فرودگاه ها بیش از یک هزار میلیارد تومان تجهیزات مورد نیاز را وارد کرد و در این مدت یک هزار میلیارد تومان طرح های عمرانی در فرودگاه های کشور اجرا شد.
مه آبادی بر ضرورت ارتقای ایمنی در صنعت هوایی کشور تاکید کرد و گفت: سازمان جهانی هواپیمایی کشوری (ایکائو) به ایمنی پروازها و کارآمدی و اقتصادی بودن صنعت هوایی کشورها توجه ویژه ای دارد و راه اندازی سامانه مدیریت ایمنی در کشور به ما اطمینان می دهد که با نظارت سازمان هواپیمایی کشوری هیچ خطری در فرایندهای مختلف صنعت هوانوردی وجود نداشته باشد.
مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران عنوان کرد: در صنعت هوایی هر فرد در هر وظیفه ای بر ایمنی پروازها تاثیرگذار است و هر خطر بزرگ و کوچک باید پس از شناسایی و ثبت، تجزیه و تحلیل شود تا اقدامات اصلاحی و کنترلی مورد نیاز به عمل آید.
شامگاه دوشنبه چند طرح های هوایی شامل سامانه مدیریت ایمنی، استقرار بی.ریسینگ مرکزی کشور، شبیه ساز تقرب پروازها، مرکز آزمون تخصصی کنترل ترافیک هوایی و مرکز آموزش کنترل ترافیک هوایی (آ.تی.او) با حضور رییس انرژی اتمی و مدیرعامل شرکت فرودگاه های کشور به بهره برداری رسید.
همچنین کاهش مسیر هوایی 680 کیلومتری زابل و زاهدان به 207 کیلومتر کاهش پیدا کرد تا علاوه بر صرفه جویی، مدت سفر در این مسیر نیز 15 دقیقه کم شود.