سمبوسه سرکه و سیب کاراملی دسر خوشمزه ای است که به سمبوسه پاییزی معروف شده و می توانید با آن ها در روزهای آرام بخش پاییزی برای خودتان و حتی میهمانان تان سنگ تمام بگذارید. با روژان همراه شوید.
مواد مورد نیاز سمبوسه پاییزی
۳ عدد سیب پخته شده (پوست گرفته و خرد شده) ½ پیمانه شکر قهوه ای ¼ پیمانه سرکه سیب ۳ قاشق غذاخوری کره ۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل ½ قاشق چای خوری نمک ۲ ورق خمیر پفی ۱ عدد تخم مرغ هم زده شکر خام
طرز تهیه سمبوسه پاییزی
۱٫ فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
۲٫ داخل یک قابلمه کوچک سیب، شکر قهوه ای، سرکه، کره و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.
۳٫ اجازه دهید مواد بجوشد تا زمانی که سیب ها نرم شوند و شیره لعاب دار و تیره شود.
۴٫ سپس نشاسته، نمک و وانیل را اضافه کرده و کنار بگذارید.
۵٫ روی سطحی که کار می کنید کمی آرد بپاشید و خمیرها را روی آن قرار دهید. با یک چاقوی تیز خمیرها را چهار قسمت کنید و لبه های خمیرها را تخم مرغی کنید.
۶٫ ۱ قاشق غذاخوری از مواد را داخل خمیر بریزید.
۷٫ خمیر را به شکل مثلث تا کنید.
۸٫ و کناره های خمیر را با چنگال شکل بدهید.
۹٫ سمبوسه ها را داخل سینی بچینید و روی آن ها را تخم مرغ بمالید.
۹٫ روی سمبوسه ها شکر خام بپاشید و با چاقو روی آن ها شکل ضربدر بزنید تا هنگام پخت بخار داخل آن خارج شود.
۱۰٫ به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که روی سمبوسه ها طلایی مایل به قهوه ای رنگ شده باشد.
۱۱٫ سپس سمبوسه ها را از فر بیرون بیاورید و قبل از سرو اجازه دهید سرد شوند.