مدرسه محوری را آموزش و پرورش توسعه می دهیم

دسته‌بندی: فرهنگی و هنری
تاریخ انتشار: ۱۳۹۷ مهر ۱۳, جمعه ساعت ۱۳:۴۳۰ رأیبدون امتیاز
مدرسه محوری را آموزش و پرورش توسعه می دهیم

بطحایی گفت: سند تحول بنیادین محور فعالیت های ما بوده است و مدرسه محوری و مهارت آموزی را توسعه دادیم.

به گزارش فانوس، سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران با اشاره به اینکه آموزش و پرورش دستگاه زیر بنایی کشور و تولید کننده نیروی انسانی است، اظهار کرد: جامعه برای توسعه و پیشرفت باید از طریق آموزش و پرورش حرکت کند که به تعبیر مقام معظم رهبری آموزش و پرورش دستگاهی سرمایه‌ای است و هزینه‌ای محسوب نمی شود.

وی بااشاره به اینکه طی سال گذشته سندتحول بنیادین محور فعالیت ها و سیاست ها بود، ادامه داد: این برنامه ها از 2 منظر مورد توجه قرار گرفت که مسیر اول تحول در مدیریت بود و بر این اساس مدرسه محوری و کانونیت بخشی به مدرسه را دنبال کردیم چرا که مدرسه مهم ترین عنصر نظام تعلیم و تربیت است و برنامه هایی برای تعامل بیشتر مدرسه با محیط خودش در نظر گرفتیم تا این نها جایگاه تصمیم گیری و تصمیم سازی داشته باشد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه روش دوم تحول در متن و محتوای برنامه درسی است، بیان کرد: مهم ترین برنامه در این راستا گسترش مهارت آموزی در مدارس است و دانش آموزان باید براساس الگوی ایرانی، اسلامی مهارت هایی را بیاموزند.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...