به گزارش ایرنا، فریدون همتی روز جمعه در مراسم افتتاح مجتمع دینی صدرالاسلام بندرخمیر اظهار داشت: در مراکز دینی انسان هایی پرورش می یابند که برای خود و دیگران مفید، خیرخواه و بخشنده خواهند بود و با چنین انسانی هایی، جامعه ای خوب خواهیم داشت.
وی افزود: انسان برای رسیدن به تعالی به تربیت دینی نیاز دارد و مراکز دینی مکان هایی برای نشان دادن مسیر خوب به انسان و همچنین تربیت عالمان و مبلغان دینی برای بیان احکام و نقشه راه زندگی قرآنی در جامعه هستند.
استاندار هرمزگان با تشکر از خیران در ساخت مجتمع دینی صدرالاسلام بندرخمیر، گفت: مردم و خیرین در هرمزگان مشارکت بسیار گسترده ای در ساختن جامعه دارند.
همتی خاطرنشان کرد: در هرمزگان اقوام و مذاهب مختلف با اتحاد و همدلی در کنار یکدیگر زندگی می کنند و باید ضمن مراقبت و هوشیاری در برابر توطئه های تفرقه افکنانه دشمنان، در جهت تقویت وحدت موجود گام برداریم.
شهرستان بندرخمیر در 70 کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.
7198/6048
منافع جمعی بر منافع فردی در جامعه دینی ترجیح داده می شود
دستهبندی: فرهنگی و هنری
تاریخ انتشار: ۱۳۹۷ مهر ۱۳, جمعه ساعت ۱۴:۰۵۰ رأیبدون امتیاز

بندرعباس- ایرنا- استاندار هرمزگان گفت: در جامعه دینی ضمن ترویج دین و دینداری، منافع جمعی و عمومی بر منافع فردی ترجیح داده می شود.
این مطلب برای شما مفید بود؟
بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک میکند.
در حال بررسی رأی شما...