به گزارش ایرنا، محمد باقر نوبخت روز جمعه در یادواره شهدای روستای خیارج از توابع بخش رامند در شهرستان بویین زهرا با تسلیت ایام ماه محرم الحرام افزود: در یادواره های شهدا به مهر و عشق شهدا مسئولان گرد هم می آیند تا نشان دهند هنوز راه و شیوه شهدا در جامعه ادامه دارد.
رییس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه شاخص شهدا ملاک مناسبی برای ارزیابی عملکرد مسئولان است افزود: با این ملاک می توان عملکرد مسئولان را به خوبی ارزیابی و قضاوت کرد و از هرگونه انحراف و خطا در مسیر خدمتگذاری جلوگیری نمود.
این مسئول ادامه داد: مسیر شهدا و ایثارگران همان مکتب امام حسین علیه السلام است که در برابر خواسته های نامعقول و نامشروع یزیدیان ایستادگی و مقاومت کردند.
نوبخت خاطر نشان کرد: یزیدیان می پنداشتند که با تحریم عنصر حیاتی آب حتما لشگر ابا عبدالله مرعوب شده و تسلیم می شود درحالیکه امام حسین علیه السلام فرمود اگر اسلام با شهادت من پابرجا خواهد ماند پس شمشیرها من را دریابید.
این مسئول گفت: بعد از 14 قرن از واقعه عاشورا مرد پلید دیگری از سرزمین عراق همان روش بین امیه و یزیدیان را در پیش گرفت و برای بمباران شهرها و روستاهای کشور اقدام کرد.
وی افزود: صدام بعثی با پاره کردن قرارداد 1975 الجزایر حمله هوایی به کشور را آغاز کرد اما رهبر معظم انقلاب و رزمندگان اسلام با اقتدار و صلابت مقابل وی ایستادگی کردند.
نوبخت خاطر نشان ساخت: آن روز راه ما یا تسلیم شدن در برابر خواست عنصر پلیدی به نام صدام و یا ایستادگی و مقاومت و در پیش گرفتن راه وشیوه اباعبدالله بود که ما راه دوم را انتخاب کردیم.
وی افزود: اگر شهدا این راه را در پیش نمی گرفتند و مقاومت نمی کردند قطعا امروزه وضعیت کشور به این شکل رقم نمی خورد.
رییس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به درخواست های اهالی منطقه برای عمران و آبادانی اضافه کرد: باید کمیته ای متشکل از استاندار، نمایندگان استان قزوین در مجلس شورای اسلامی، رییس سازمان برنامه وبودجه استان و مسئول امور ارزیابی و پایش اطلاعات سازمان برنامه و بودجه کشور در مجلس شورای اسلامی در استان تشکیل شود تا هرچه سریعتر برای تخصیص اعتبار و حل مشکلات این منطقه اقدام شود.
روستای خیارج با 32 شهید از توابع شهرستان بویین زهرا در 75 کیلومتری شهر قزوین قرار دارد.
6101
تکریم مقام شهدا فلسفه وجودی همه مسئولان است
دستهبندی: فرهنگی و هنری
تاریخ انتشار: ۱۳۹۷ مهر ۱۳, جمعه ساعت ۱۴:۰۵۰ رأیبدون امتیاز

بقزوین – ایرنا – معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: تکریم و تجلیل از مقام شامخ شهدا اساس و فلسفه وجودی همه مسئولان است که باید توجه ویژه به آن داشته باشند.
این مطلب برای شما مفید بود؟
بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک میکند.
در حال بررسی رأی شما...