مدل کیک عروسی گل گلی
دوست دارید کیک عروسی تان تحسین همه مهمانها را برانگیزد و چشمها را خیره کند؟ سراغ کیکهایی با طرح گل و شکوفه بروید. جزئیات ظریف این کیکها همان چیزی است که عروس خانمهای مشکل پسند به دنبال آن میگردند.
کیک عروسی کیکی سنتی است که بعد از ضیافت شام عروسی سرو میشود و در مناطقی از دنیا همچون انگلستان، کیک عروسی صبح روز بعد از مراسم سرو میشود. ولی در فرهنگ امروزی این کیک در مراسم به نمایش درمی آید و بعد از برش توسط عروس و داماد به مهمانان تعارف میشود یا نمیشود.
بیشتر کیکهای عروسی با گل و بتههای فراوان با گلهای طبیعی یا گلهای خوراکی با طعم فوندان (Fondant) درست میشوند. قبلاً برای درست کردن کیکها از خامه استفاده میشد، ولی حالا فوندان جای خامه تزئینی را در کیکها گرفته است.
بیشتر کیکهای عروسی با گل و بتههای فراوان با گلهای طبیعی یا گلهای خوراکی با طعم فوندان (Fondant) درست میشوند. قبلاً برای درست کردن کیکها از خامه استفاده میشد، ولی حالا فوندان جای خامه تزئینی را در کیکها گرفته است.
منبع:برترین ها